Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 785 / 16 / 0
zazywa to ktos jeszcze oplaca sie zamowic ?
  • 311 / 14 / 2
Zamówiłem w sklepie w którym aktualnie jest w promocji 25zł/0,1g

Pierwsze podejście poniżej 10mg bardziej jako test uczuleniowy niż sprawdzenie, czy to jest aktywne, dlatego bardziej prosiłbym o informacje tak jak kolega wyżej.

Wasz sort też tak śmierdział trochę jak keton?
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 916 / 171 / 0
Nie wiem jak śmierdzą ketony, ale to kojarzy mi się ze ścierwem(?) Na oko sypnąłem ze 30-40 mg. No może coś poczułem, a może nie. Ale jeśli by mi przyszło zbijać tym sajko to niee. Jeśli maszcie możliwość to lepiej inne benzo. Nie brakuje w sklepach aktualnie, a na upartego można łowić xanaxsy z pojemników na przeterminowane leki w aptekach. Wszystko byle nie to. Aha pierwsze benzo od 7-8 miesięcy więc tolerancja zerowa.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 1957 / 230 / 0
Jaki jest czas działania?
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 8 / 0
Dostałem 0,1g sampla z dopiskiem "bardzo silny środek" no hehe, jem se go po zejsciu z dyso z w dawkach kilkudziesięciu mg na oko no i w sumie jakaś tam sedacja jest, zbija działanie dyso i ogolnie spoko, ale szałowe to to nie jest a śmierdzi truchłem jakimś strasznie. Tak se siedze i wpierdalam chuj wi jakie dawki, zamula przyjemnie i efekty dyso zeszło właściwie, doswiadczenia z benzo nie mam prawie żadnego, ale dawkowanie wysokie dość tego jest, bo napierdalam co jakis czas na oko po trochu i poza zamuleniem i wyjebaniem na wsio nic specjalnego.
  • 607 / 25 / 0
Sam jestem zaciekawiony tą benzodiazepiną RC bo ktoś ma dla mnie propozycję taniej odsprzedaży większej ilości i się właśnie zastanawiam. Coś mało w tym wątku opinii, żeby poszerzyć swoją wiedzę.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 50 / 1 / 0
Jak jest z tolerancjami benzo, szczzególnie Adinazolamu?
Mam 0,1g i nie wiem, czy opłaca się robić próby uczuleniowe, czy działanie jest odczuwalne dopiero powyżej naprawdę konkretnego pułapku mg i budowanie tolerki mija się z celem?
Uwaga! Użytkownik FractalGrinder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.