Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 168 / / 0
Nie jest to typowe HPPD ale ma identyczne objawy. Choruję na boreliozę z koinfekcjami, najgorsza z nich (dużo gorsza niż borelioza ) bartonella ( nie mylić z chorobą kociego pazura, wychodzi dodatnio w testach ale to inny typ choroby ( odkleszczowy ) wywołuje objawy podobne do HPPD tj. śnieg optyczny, migotanie obrazu, mgła umysłowa itp. O innych objawach już nie wspominając np. bóle oka dzień w dzień jakby ktoś w nie szpilki wbijał itd ( na szczęście po pół roku brania kilku mocnych antybiotyków naraz ( metoda leczenia ILADS ) ból oka przeszedł ) ale masa innych została, leczę sie juz prawie rok, jest jakieś 40% poprawy. Wzrok powoli powoli wraca do normalności ale to jeszcze nie to.
Uwaga! Użytkownik xxcainx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1941 / 194 / 0
Mi HPPD po jakimś pół roku minęło :)

Tak myślę, czy kilka dni na 8mg flubro nie pociągnąć by się odtruć.
Take DXM and Be Happy
  • 365 / 12 / 0
Na zejście z MDMA (200mg) nada sie ? Mam pixy od wolnego te 4mg. Tolerancji na benzo nie mam żadnej, a na zejście planowałem 4mg fluobroma i wiadro %-D Wystarczy taka dawka żeby usnąć konfortowo ?
GG 51489250 %-D
  • 648 / 69 / 0
Przepraszam za mój brak wiedzy, ale te benzo rc sa robione z sposób - Dodawanie fluoru lub chloru do benzodiazepin normalnie dostepnych w aptece? W sensie - do diazepamu dodaje chlor w [odpowiedniej ilosci itp] i mam diclazepam? Jesli tak to bardzo fajnie, ze mozzna miec alprazolam, bromazepam itp bez recki bez kupywania na o24. Tylko ze są zmodyfikowane fluorem czy chlorem, mam racje?
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 542 / 37 / 0
nie myśl za dużo o tym, bo raczej nic nie wymyślisz sensownego.
  • 2302 / 399 / 0
Etizolam by odpadał z tej kategorii
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 980 / 84 / 0
Dobre benzo ale jak na rc benzo kosztuje majątek, nie wiem czemu
Etizolam i clonazolam o wiele wydajniejsze a nie widzę jakiejś mega przewagi
Za gram trzeba dać 500, co eti czy zolam starczy na rok
  • 871 / 119 / 22
[cut]. Ale nie o tym chciałem napisać - otóż flubromek podnosi mi znacznie libido. Też tak macie?

Wycięto treść o źródle. | STR88
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1941 / 194 / 0
Nie zauważyłem różnicy. Chyba, że samo benzo i alko mnie nakręcą ;)

Swoją drogą, duża w nim rekreacja? (w flubromazepamie). Testowałem, ale jakoś za mało (albo nie pamiętam już :D )
Take DXM and Be Happy
  • 871 / 119 / 22
Nabywał ktoś gdzieś ostatnio flubroma? Skończył mi się i tęsknię za nim... Lubiłem jego delikatne, ale spidujące działanie. Brałem 12 mg co 2 dni i miałem wszystko w rectum :cheesy:. Czułem się jak oświecony - nie nawalony jak innymi benzynami, tylko mega luzacko i pełen energii i inspiracji... Pozwolił mi zejść bez bólu z gówna jakim jest flu alpra, a po odstawieniu flubroma nie czuję żadnych sensacji odstawiennych. Może dlatego że przeszedłem na ashwagandhę. Ale za flubromem tęsknię... :huh:
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.