Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 31 / 4 / 0
Tak czysto neurochemicznie po jednorazowej akcji tolerancja nie podniesie się zauważalnie ale twoje osobiste odczucia mogą spowodować że będziesz sięgać po ta ilość częściej :--)
  • 633 / 154 / 0
Sama tolerka może nie, ale zacznie się większe ssanie, by uwalać się tym w takich dawkach częściej.
  • 171 / 25 / 0
2 tygodnie całkowitej abstynencji chronią przed uzależnieniem fizycznym,
ale z psychicznym to już kwestia osobnicza każdego człowieka.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 4 / 0
Mi się wydaje że ja już po pierwszej tabletce diazepamu się uzależniłem psychicznie 😆 jestem alkoholikiem (trzeźwym 3 lata obecnie), i jaka kolwiek substancja która wezmę jak zadziała na mnie dobrze to odrazu pojawiają się myśli żeby powtórzyć. Czy to sex, hazard, benzo, kawa, zakupy, coś co daje nastrój staje się odrazu nadużywane. Fachowo jak to nazywają terapeuci "uczucie braku czegoś" i ten brak chce uzupełniać czymś innym. AA siła wyższa itd to jest super sprawa do pełnej trzeźwości, a ja chce jeszcze w życiu poużywać z tym że na pewno nie alko - raz że prawie zmarłem, dwa za mocno się cierpi gra nie warta świeczki. A o benzo myślę codziennie więc psychicznie jestem uzależniony, ale to chyba poszło z automatu że jest uzależnienie alko. Puki co ciągów na benzo nie robię i oby tak pozostało. Pozdrawiam 💪
  • 111 / 11 / 0
Lekarz przepisał mi zomiren 0.5 sr, brałem to pare dni ale czułem najwyżej delikatny efekt. Dzisiaj wziąłem 2 tabletki, powinno to na mnie działać, przecież jestem wrakiem z nerwicą? Może to kwestia dawki.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 40 / 0
@Trep a bierzesz też jakieś inne leki? Bo u mnie alpra działa tylko wtedy jak jestem na jakimś ssri albo snri, bez tego to tylko sedacja, a działanie przeciwlękowe znikome. Ciekawiło mnie zawsze czy ktoś ma podobnie.
  • 633 / 154 / 0
Dostałeś alprę o przedłużonym uwalnianiu, jest słabsza co najmniej o połowę.
W przybliżeniu, 1 mg SR = 0,5mg zwykłej.
0,5 SR dość trudno będzie poczuć, może jakieś minimalne działanie w tle. To raczej dla tych, co redukują dawki i schodzą z tej szybciej działającej, żeby nie zostać bez substancji w krwioobiegu.
  • 1 / / 0
Ja osobiście miałem przygodę z alprą kilka miesięcy. Na początku się wtajemniczałem w tę substancję, brałem po 1mg przed i po pracy. Jak po pracy to zaraz po zażyciu zasypiałem na jakieś 3o minut. W weekend raz testowałem z alko, poszło z 6mg, nie pamiętam nic. Ogólnie xanax polecam na uspokojenie, a nie na mixy z alko, bo można zrobić rzeczy których później można się wstydzić. Brałem z nielegalnych źródeł a nie od psychiatry.
  • 45 / 4 / 0
Czy inhibitory pompy protonowej dokładnie ezomeprazol (enamera) może osłabiać działanie benzodiazepin lub zmniejszac czas działania itd? Odkąd biorę te ścierwo bo muszę, mam wrażenie że alprazolam jakoś działa inaczej...
  • 111 / 11 / 0
Biorę różne leki, obecnie seronil, perazin, convival. Wziąłem wczoraj 2 tabletki to w końcu można było poczuć silne działanie, nie idealne, ale czułem mocne uspokojenie. Cały dzień chciało mi się spać, ale chociaż nie czułem lęku nie do zniesienia. Lekarz szuka dla mnie jakiegoś neuroleptyku ktory zadziała, i pewnie nie będzie chciał przepisać więcej benzodiazepin, tyle że ja już jestem na granicy wytrzymałości psychicznej...znowu będę musiał kominować, nie wiem jak.
Uwaga! Użytkownik Trep nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.