scalono - aired
03 października 2020Konrad2990 pisze: Dobra panowie odstawka afobam nie wyszła teraz od nowa schodzę z 1.5m gdzien. Nowy psychiatra nowe lęki. Mianowicie dała mi zamiast escitalopramu paroksetyne do tego zamiast afobam 20mg diazepamu z którego mam zejść w tydzień do zera równocześnie mam brać depakine chrono wrazie padaki czy czegoś podobnego a doraźnie dała mi trzy leki hydroksyzyne diphergan tisercin wszystko 25mg co powiecie na taki zestaw na zejście? I co polecacie wrazie wu z tych trzech wspomagaczy na prądy w głowie i inne szaleństwa z braku benzo?
Zestaw jak zestaw, to nie alpra :-) w razie jak 20 mg rolek nie podziala, bierz 30-40, bierz hydro i wpierdalaj dużo plus magnez jedyny właściwy i magnez. Nie brałbym nic innego tylko schodził rolkami się regenerował. A jak zaczniesz funkcjonować to mitre. Ja po odstawieniu używek rozważam mirte, esci ewentualnie lub ew. trazodon.
Ogólnie istnieją 2 typy psychiatrów: tacy do których idzie się po leki oraz tacy, do których idzie się leczyć. Ty widocznie trafiłeś na ten pierwszy typ. ;)
04 października 2020Konrad2990 pisze: Czyli to depakine tiserin i diphergan sobie darować? Czy dupe może uratować w trudnych chwilach? Mnie z esci na paro rzuciła bo esci przestała działać a działała najlepiej na lęki
scalenie - aired
Ooo jeszcze jedno a jakie witaminy polecacie przy odstawce? Myślę nad kompleksem b b12 w większych dawkach Wit 1000 i adek co myślicie?
Z dodatkowych leków fajnie jakbyś sobie załatwił pregabalinę, bardzo skutecznie łagodzi objawy abstynentycje podczas odstawiania benzo.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.