Co z Twoim odstawiem z zeszłego roku. Wiem, że sie nie udało do zera, ale może choć zejdz z dawki?
Paweł
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Natomiast przy alprze teoretycznie masz mniejsze szanse na bycie poskręcanym, ale lęki i tak będą dość mocne na trzeźwo, nawet jeżeli na codzień nie masz z nimi problemu i bierzesz benzosy tylko rekreacyjnie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Paweł
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Pomijam fakt, że liczba którą podałeś jest liczbą szacunkową. Każdy organizm inaczej adaptuje się do substancji i w różnym czasie oczyszcza organizm z metabolitów (ważny jest stan wątroby, nerek, ilość krwi w organizmie, stosowanie innych substancji, itd itd itd)
Zawsze ciekawiły mnie Twoje poszukiwania sposobu na branie benzo jak tylko się da często, bez stygmatu bycia "uzależnionym" To ciekawy przypadek. Znam jedną taką osobę która podobnie "liczy"opioidy. Zastanawiam się z czego to wynika? Wiesz może? Sam zastanawiałeś się nad tym?
Paweł
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.