Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 455 / 43 / 0
Jak nie ściemniasz u lekarza i schodzisz z dużych dawek, to na zmniejszanie dawki nie musi wypisywać kilku opakowań jedynek, ale od razu 2mg. Problem tylko w tym, że nie ma alproxu ani nic w 2mg, chyba tylko xanax, a to jednak trochę kasy idzie na takie rzeczy.
  • 340 / 52 / 0
Czy branie przez trzy, góra cztery dni w tygodniu po 5-6 mg alpry (rano 2/3 mg - ciągu dnia 1-2 mg i wieczorem 2 mg) to ostre wpierdolenie według was? Jadę na takich dawkach od około dwóch miesięcy, wcześniej były mniejsze ale tolerka wiadomo poszła w górę :/
  • 455 / 43 / 0
Tak, już jesteś wjebany, a wjebiesz się jeszcze bardziej bo Ci to pasuje :) Zaczniesz zwiększać daweczki, potem będzie Ci tego brakowało między dniami i godzinami.
Ja zacząłem od 0,5mg. Teraz jadę na 5-7mg dziennie. Jedyna różnica, że ja zarzucam praktycznie tylko wieczorem. Czasem jak bardzo potrzebuję to w ciągu dnia wrzucam 2mg max.
Jesteś już w dupie.
Wiem, że to głupio brzmi, ale ja zadawałem takie same pytania kilka miechów temu. Więc albo ogarnij się póki możesz, albo ogarnij dobre źródełko, bo w końcu zacznie Ci brakować.
Pozdro
  • 340 / 52 / 0
Mi na wieczór generalnie alpry szkoda bo wieczorem nie mam jakiś lękowych napadów bardzo często więc rekreacyjnie zarzucam sobie diazepam który ma dłuższe działanie i czuję fajne ciepełko i przede wszystkim benzo nie wpierdala tak jak opiaty żeby się zakochać w tabletkach szczęścia
  • 179 / 9 / 0
Jak oceniacie lek Ksalol 1mg? Brał go ktoś? Zastanawiam się czy to nie jakas wyjebka.
Mam okazję kupić to, albo Xanax 2mg w wersji sr.
Co lepsze waszym zdaniem?
  • 1211 / 616 / 0
12 marca 2020Piolun pisze:
Mi na wieczór generalnie alpry szkoda bo wieczorem nie mam jakiś lękowych napadów bardzo często więc rekreacyjnie zarzucam sobie diazepam który ma dłuższe działanie i czuję fajne ciepełko i przede wszystkim benzo nie wpierdala tak jak opiaty żeby się zakochać w tabletkach szczęścia
Odstaw te leki na 2 tygodnie to wtedy pogadamy czy "benzo tak nie wpierdala jak opiaty". ;)

Z tego co piszesz to ostro lecisz na benzosach, nie chciałbym być w Twojej skórze jak przyjdzie Ci doświadczyć skręta po odstawieniu tego. Serio.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 368 / 0
12 marca 2020PolitoxyJunkie pisze:
Tak, już jesteś wjebany, a wjebiesz się jeszcze bardziej bo Ci to pasuje :) Zaczniesz zwiększać daweczki, potem będzie Ci tego brakowało między dniami i godzinami.
Ja zacząłem od 0,5mg. Teraz jadę na 5-7mg dziennie. Jedyna różnica, że ja zarzucam praktycznie tylko wieczorem. Czasem jak bardzo potrzebuję to w ciągu dnia wrzucam 2mg max.
Jesteś już w dupie.
Wiem, że to głupio brzmi, ale ja zadawałem takie same pytania kilka miechów temu. Więc albo ogarnij się póki możesz, albo ogarnij dobre źródełko, bo w końcu zacznie Ci brakować.
Pozdro

Niestety kolega tutaj pisząc ma całkowita racje tak niestety jest jak nie zapanujemy nad tym ..
  • 110 / 8 / 23
13 marca 2020tatarak pisze:
Jak oceniacie lek Ksalol 1mg? Brał go ktoś? Zastanawiam się czy to nie jakas wyjebka.
Mam okazję kupić to, albo Xanax 2mg w wersji sr.
Co lepsze waszym zdaniem?
i jedno i drugie pachnie wyjebką
Uwaga! Użytkownik snoopdogg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Po czym to wnioskujesz?
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1106 / 221 / 0
Ja tam brałem ksalol nieraz, jak jeszcze alpra na mnie działała i oprócz tego, że się łatwo łamie przy wyjmowaniu z blistra, to o żadnej wyjebce nie ma mowy, zresztą jest dużo pozytywnych opinii na reddicie, czy bluelight.
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.