Tam z tematu poprzedniej strony ktoś pisał zamienić 8mg alpry na 40 rolek.40 rolek to jakieś 2 mg alpry, do tego działanie jest słabsze jednak więc moim zdaniem poskłada go równo.Do takiego zejścia to by była potrzebna chyba cała siatka rolek;).
Moim zdaniem spokojnie schodzić alprą. Zmniejszyć o 1 mg - nie powinno być to odczuwalne a jak będzie to przeczekać ten stan aż się ustabilizuje i znowu ciąć.Dopiero pod koniec włączyć rolki i pregę
Tu trzeba niestety być konsekwentnym i liczyć się z kilu miesięczną odstawką a co będzie później to już kwestia osobnicza. Ja mam ten plus że nie miałem żadnych lęków itp , tylko wjebałem się ot tak więc mam nadzieje że nie zwariuje po odstawieniu
Łatwiej to kontrolować, a samo przestawienie się jest bezbolesne.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
17 lutego 2020modest pisze: @test123 Osobiście bardzo dobrze wspominam rozmowy o pracę wzbogacone alprą, tylko że 1mg, albo i 2
Rozmowa w Wawie w "Cafe w Biegu" z szefem i jego żoną. Zapodałem 2mg alpry i szefuncio był zachwycony moim spokojem ducha.
Pracowałem u niego 4lata i zwolniłem się sam. Cały czas na alprze
U mnie to na starcie rozmowy mowią że pan jest bardzo spięty ( jak idę na czysto).
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.