Dalej 'zabawa' czy ścinanie a ścinanie nigdy nie jest przyjemne.
Chociażby żeby nie tańczyć bredgensa epileptycznego na skręcie.
Dopadła mnie dziwna dolegliwość, a dokładnie brak efektow alpry. Od dłuższego czasu zauważyłem ze alpra w żadnej dawcę na mnie nie działa. Raz dla testu zarzuciłem 4mg i co godzinę dorzuciłem dwa aż do 8, efektów jak nie było żadnych. Miałem długo przerwę od tej substancji ,a w między czasie zdążali mi się zarzucić klony, czy ma to związek i czy da się to naprawić?
@Metylomorfin zależy co masz dokładnie na myśli. Brak efektów terapeutycznych czy narkotycznych? Zakładam, że to drugie. Wszystkie benzo mają tolerancje krzyżową, więc w teorii jeśli jedno przestaje działać to i drugie powinno. Pewnie masz na myśli to, że wraz ze zwiększaniem dawek i upływem czasu zostawiłeś za sobą magię alpry, to zajebiste uczucie, tego się już raczej nie wróci. Chyba, że po długim detoksie, choć mi i tak niewiele to dawało. Usypiało, w kończynach było miło, ale pewne rzeczy już nie wrócą
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.