28 lipca 2025podpaski pisze: Jak używać xanaxu rekreacyjnie? Jaka ilość bez wyrobionej tolerancji brać żeby poczuć "faze"? Jak sje charakteryzuje faza i co najlepiej po niej robić? Jest efekt wejścia jakiś? Pewnie było walkowane milion razy, ale weź tu tyle postów przeszukaj xd. No i dodam że od roku jestem uzależniony od oksykodonu.
Czy Alprazolam działa rekreacyjnie?
- Jedni rekreacyjnie szydełkują, inni chodzą po górach inni śpią. Odpowoedz sam, czego oczekujesz.
Alpra dodaje animuszu i działa (podobno) euforycznie. Kawa + Alpra to taki przedsionek koksu. Ale po Xanach możesz powiedzieć w przypływie odwagi szefowi, że jest kutasiarzem albo iść na miasto po prostu sprowokować bójkę.
- Czy po Alprze będzie "pluszowo"? No, nie. Alprazolam ma najniższy poziom komponwnty miorelaksacyjnej i uspokajającej, więc jeśli chcesz sobie pochillować - to prędzej posprzątasz chatę, niż usiedzisz na dupie.
- Efektu "wejścia" ja nie uświadczyłem, nie uświadczam i nie uświadczę. Obojętnie czy po 1mg czy po 15mg. (ale u mnie tolerancja jest poza galaktyką benzożerców, nie mogę ru doradzić)
- Oksykodon i Alpra bez tolerki to... odradzam, ale jestem hipokrytą. Alpra do Oxy nie pasuje.
Sposób administracji: P.O., po chuj wyżerać śluzówkę i zatoki?
Teraz niech wypowiedzą się fani Alpry, bo ja jestem z drużyny innych BZD
Oczywiście brałem alprę ale to " dziwne" benzo, nie dość, że drogie to jakieś nijakie ...
Nie rozumiem fenomenu " słynnego" Xanaxu.
Teraz jestem czysty od jakiś 5-6 lat.
Alprazolam to dziwne benzo, ponoć bardzo silne, a łykałem je jak cukierki.
Może to były wyrobione gaba a może osobnicza wersja .
Co Wy widzicie w alprozamie ?
Czy naprawdę was tak wycisza ?
Pozdro
Młody człowiek
E. Hemingway
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.