Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2302 / 397 / 0
Przecież depresja może być spokojnie od czegoś innego. Moim zdaniem mało nadużywał. Raczej pozostaje aspekty życia mogą generować ból życiowy (niech się wypowie pacjent, skoro szuka internetowej porady).
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 5 / 0
@mietowy3 przez moją nadmierną emocjonalność miałem dużo stresów w życiu co pewnie w jakiś sposób "zepsuło" mózg
  • 3 / / 0
polecacie na pierwszy raz 2 mg zeby mi nie odcielo filmu po godzinie?
  • 81 / 8 / 0
0,5 mg Max na pierwszy i pod język po godzinie dwóch jak uznasz że za mało to dopiero dorzucaj też 0,5 no gdzieś 2mg na start po prostu spać pójdziesz nie szkoda alpry ?
  • 3 / / 0
bralem na pierwszy raz z rok temu moze 075 polknalem i wogule nic nie czulem
  • 336 / 44 / 0
Kiedyś , jak nie miałem doświadczenia z benzo, to 1mg afobamu mnie słabo porbilo i dopiero po przejedzeniu paru blistrow i słoików benzo zacząłem czuć działanie każdego i Xanax jest podstępny, bo jak czujesz że działa to już jest za mocno. Inne benzo zawsze czuję a alprazolam jakby w tle jak rolki i za to lubię te dwie benzyny. Więc lepiej mniej i jak ktoś pisał wyżej, najwyżej dorzucić, ale jak dalej nie klepie, to lepiej nie przesadzać niż kminic co się działo dnia wczorajszego heh.
  • 1498 / 25 / 0
28 lipca 2025podpaski pisze:
Jak używać xanaxu rekreacyjnie? Jaka ilość bez wyrobionej tolerancji brać żeby poczuć "faze"? Jak sje charakteryzuje faza i co najlepiej po niej robić? Jest efekt wejścia jakiś? Pewnie było walkowane milion razy, ale weź tu tyle postów przeszukaj xd. No i dodam że od roku jestem uzależniony od oksykodonu.
Ok, jako benzojad i z natury nienawidzę Alpry BYĆ MOŻE odpowiem na jakieś Twoje rozterki, które trawią Ci właśnie ćpuński mental.

Czy Alprazolam działa rekreacyjnie?
- Jedni rekreacyjnie szydełkują, inni chodzą po górach inni śpią. Odpowoedz sam, czego oczekujesz.
Alpra dodaje animuszu i działa (podobno) euforycznie. Kawa + Alpra to taki przedsionek koksu. Ale po Xanach możesz powiedzieć w przypływie odwagi szefowi, że jest kutasiarzem albo iść na miasto po prostu sprowokować bójkę.

- Czy po Alprze będzie "pluszowo"? No, nie. Alprazolam ma najniższy poziom komponwnty miorelaksacyjnej i uspokajającej, więc jeśli chcesz sobie pochillować - to prędzej posprzątasz chatę, niż usiedzisz na dupie.

- Efektu "wejścia" ja nie uświadczyłem, nie uświadczam i nie uświadczę. Obojętnie czy po 1mg czy po 15mg. (ale u mnie tolerancja jest poza galaktyką benzożerców, nie mogę ru doradzić)

- Oksykodon i Alpra bez tolerki to... odradzam, ale jestem hipokrytą. Alpra do Oxy nie pasuje.

Sposób administracji: P.O., po chuj wyżerać śluzówkę i zatoki?

Teraz niech wypowiedzą się fani Alpry, bo ja jestem z drużyny innych BZD
  • 2302 / 397 / 0
Dobrze ja opisałeś. Dodał bym jeszcze krótki czas działania (do 8h) i jak jest ciąg to nieprzyjemne efekty odstawienie. Jest też alpra SR, która cześć tych rzeczy niweluje.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Mam Zomiren SR. Tolerancja raczej niska. 1, 2 razy w tygodniu sobie pozwalam na 2 g xr. A czasem i dłużej bez niczego. Jakieś porady jak to aplikować, żeby było fajnie, mniej więcej jak po xr?
  • 240 / 31 / 0
Gdy byłem kiedyś lekomanem ( czyt. aptecznym narkomanem) a miało to miejsce w 2017 roku moim ulubionym narkotykiem był klonazepam.
Oczywiście brałem alprę ale to " dziwne" benzo, nie dość, że drogie to jakieś nijakie ...
Nie rozumiem fenomenu " słynnego" Xanaxu.
Teraz jestem czysty od jakiś 5-6 lat.
Alprazolam to dziwne benzo, ponoć bardzo silne, a łykałem je jak cukierki.
Może to były wyrobione gaba a może osobnicza wersja .
Co Wy widzicie w alprozamie ?
Czy naprawdę was tak wycisza ?
Pozdro
Młody człowiek
" Człowiek nie jest stworzony do klęski, człowieka można zniszczyć ale nie pokonać "
E. Hemingway
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.