Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 3 / 0
Czy czarnorynkowa cena 40 zł za pakę piątek to dużo, czy ok?
Uwaga! Użytkownik Kleryk Lubi Dzieci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Ja dzisiaj załatwiłem sobie paczkę klonów oczywiście po 5,88zł aptekorynkowo, powiem tyle - za huja nie kupiłbym paczuszki rolek za 4 dychy, prędzej bym poszedł do szpitala na izbę przyjęć i udawał padake, żeby dostać zastrzyk diazepamu w pośladek :-D :blush:
  • 2 / / 0
Zauważyłem, że mój lekarz ogólny u którego jestem zapisany, wypisuje recepty jakimś specjalnym programem komputerowym (w nim zaznacza leki, dawkowanie itp), nie wypisuje recept ręcznie, tylko daje podpis pod wydrukowaną receptą i koniec. Nazwy leków są wydrukowane, więc sobie tak pomyślałem, żeby pójść do niego gdy będę przeziębiony, dostane pewnie jak każdy recepte na jakieś gówna, no i potem wystarczy dopasować czcionke i zwyczajnie wrzucić recepte do drukarki i dodrukować 2 op. Relanium. Tylko... wydaje mi sie to zbyt łatwe, więc pewnie czegoś nie uwzględniłem :-) Jak myślice? Przeszłoby to?

Oczywiście gdybym tam dopisał np. Tamoxifen (lek na raka piersi) to wiadomo, że aptekarka mogłaby się trochę zdziwić :-D no ale popularne Relanium...
  • 5299 / 104 / 0
Po pierwsze to przestępstwo narkusie, a po drugie, na receptach z wypisanymi psychotropami nic poza jednym psychotropem wypisanego innego nic poza nim być nie może
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 886 / 9 / 0
bawienie się w podrabianie recept = wpadka w większości przypadków, zresztą koniec tematu chcesz spróbuj i załapiesz wyrok ;)
  • 155 / 3 / 0
Jak pierwszy raz wzialem konkretna dawke Diazepamu (50mg) z dodatkiem kilku browarow+jointem to pamietam tyle ze w nocy wyszedlem z kolega i non stop gadalem. Nie moglem sie zamknac. Zaczepialem tez przechodniow, nie pamietam tego juz dokladnie co mowilem. Przeszlismy przez grupe studentow ktorzy chyba tez byli nacpani ale nie pamietam o czym z nimi gadalismi. Po samym relanium tak nigdy nie mialem, tylko lekkie,przyjemne uspokojenie. W moim przypadku nie dzialalo amnestycznie jak
duze dawki klona lub xanaxu, i nie tak przyjemnie jak lorafen lecz mimo tego milo wspominam spedzone z nim chwile.

Podsumowujac Diazepam (bez wyrobionej tolerancji) moze niezle poklepac. Pod jego wplywem zwiekszala mi sie u mnie ochota na inne narkotyki, a szczegolnie alkohol.
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 grudnia 2010 przez fiziumiziu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3309 / 21 / 0
Właśnie jestem po 35 mg diazepamu (co około pól godziny 3-2-2 po 5 mg), do tego 50 mg hydroksyzyny. To wyjebanie na wszystko jest zajebiste :-D Tolerki właściwie nie mam, w życiu zjadłem dwie paki 1 mg lorazepamu, z dwa miechy temu i z miesiąc temu pakę estazolamu 2 mg. Z tych trzech benzo najlepsze efekty rekreacyjne ma diazepam, tamte dwa, to raczej były dla mnie siekiery wyganiające mnie do łóżka. Jako ciekawostka - są przeterminowane o rok, więc paka musi być stara, a widnieje na niej zatrważająca cena 1,69. Jeszcze dorzucam jedną pod język i :zzz:
  • 486 / / 0
Rozumiem, że wszyscy zachwalający diazepam uzyskują go przez podrabianie recept (marnowanie papieru), tya?
50 mg ładujecie, tabletki relanium to 2 mg słabsze, 4 mg mocniejsze (valium też ma 4 mg). Opakowanie rolek to zdaje się 20 tabletek, czyli całe opakowanie na raz, albo na 1,5 raza w sumie przy tabsach 4mg. Chyba, że ktoś dostaje wlewki, lub roztwór do iv.

Wiem, że ten post nie ma zbytnio składu, ale jestem zmęczony - kolejna nie przespana noc, ale chciałem się dowiedzieć skąd bierzecie tyle diazepamu.
PS. Na mnie osobiście 20 mg działało jak buch dobrej trawy i piwo.
  • 413 / 4 / 0
prawda ,że post , nie ma składu bo nie nie ma rolek 4 mg w tabletach.(rzadko występuje w postaci zawiesiny dla dzieci w tej dawce .) ale to na oddziałach szpitalnych głownie.
Siste, viator!
  • 155 / 3 / 0
sa tabletki diazepamu po 2,5,10mg w innych kolorach,zwykle dwojki sa zolte, piatki biale, 10mg niebieskie ale to chyba zalezy od firmy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.