07 marca 2025pomasujplecki pisze: Wiesz co, chodziło mi dokładniej o to że jest grupa użytkowników u których benzo wywołuje wonderfaze, taka aktywność wręcz. Klonazepam to młot na głowę jednak zażywany często doprowadza do sytuacji że bierzesz dwie tabsy i nie czujesz tego czegoś, dorzucasz, nic się nie zmienia a w rzeczywistości jesteś zajebany jak szmata.
Warto też zaznaczyć że to zależy od indywidualnego przypadku. Nie którzy biorą codziennie 2mg i się cieszą."
EDIT: Paka klona wpada mi w łapy średnio max 3 razy w roku. Więcej z tą substancją nie miewam kontaktu. Ale bez wątpienia najwięcej trzody wywołuje u mnie właśnie kolon. Zostały mi jeszcze 3 tabsy,
W ogole odbilem od klonazepamu gdy przestalem zapamietywac wiekszosc rzefzy jakie musze zrobic.
Scalono —
proszę o scalenie postów. Chce iscna detox na oddział jakiś możecie doradzić co mam zrobić gdzie iść na zamknięty detox w Warszawie. Wpierdalam 60mg klona dziennie
13 marca 2025marsad1989 pisze: jak myślicie jak odstawie klony z dnia na dzień to po jakim czasie będą objawy odstawienia, ja pamiętam że jak kiedyś odstawiłem klony z dnia na dzień to pierwsze objawy odstawienia pojawiły się dopiero po 10 dniach mniej więcej.Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak jest?
Scalono —
proszę o scalenie postów. Chce iscna detox na oddział jakiś możecie doradzić co mam zrobić gdzie iść na zamknięty detox w Warszawie. Wpierdalam 60mg klona dziennie
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.