3 miesiące to sporo.10 mg - 15 mg powinno zrelaksować.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dorzuć jeszcze 5 mg.Wywietrz pokój, połóż się na podłodze, nie przykrywaj się niczym - to też ułatwi zaśnięciu.Możesz jeszcze puścić jaka muzę relaksacyjna.
W wieku lat piętnastu
a w czym przykrycie się utrudnia w zasypianiu? Albo mnie coś ominęło, albo słabo mi wychodzi ogarnięcie się do jutrzejszej pracy.
Ps. Ja nie potrafię zasnąć leżąc nieprzykryty niczym, lub gdy czegoś nie „przytulam” takie OCD malutkie chroniczne.
09 sierpnia 2020HitlerPremier pisze: a w czym przykrycie się utrudnia w zasypianiu?
W wieku lat piętnastu
09 sierpnia 2020strtcode pisze: koledzy i koleżanki, jaka dawka powinna mnie położyć fajnie do spania? wziąłem 15 mg i czuję tylko wyciszenie, ale z sennością bardzo ciężko. Ile mogę jeszcze dorzucić? Rzadko biorę takie rzeczy, ale kiedyś brałem dość wysokie dawki alprazolamu, więc pewnie dlatego 15 mg tak słabo zadziałało.
Tak samo jak typowo nasenne leki jak niebenzo, dużo ludzi bierze je, siada przed pc i czeka aż zachce się spać, a zamiast tego zwłaszcza jak są to pierwsze razy i nie mają tolerki, to jebnie ich faza i jeszcze coś naodpierdalają. A leżąc w tym czasie w łóżku, w tym właśnie momencie gdy normalnie zaczyna się czuć, że lek uderza do głowy, zasypialiby nawet nie wiedząc kiedy.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.