Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 5225 / 937 / 0
@Grzejnik800 zdaje sobie sprawę dlatego z benzo się znam już 11lat jakieś i nigdy się nie wjebalem bo nigdy nie brałem dłużej niz max 5dni, napisałem że żonglowałem tym wszystkim i bywało różnie, np był jeden dzień mix prega+alko później dwa dni jakiś Lorek, później solo prega dwa dni itd taka próba cheatowania żeby się w nic nie wjebac a i tak nie jest zbyt przyjemnie. Czekam na dostawę pregi bo po niej miałem tylko raz skręta myślę że podobnego do benzo, lało mi się z dupy i nie wiedziałem co się dzieje jak odstawilem 600mg po pół roku cold turkey. Ale to było dawno, teraz już mogę po miesiącach ciągu pregi przestać i mam tylko depresję i brak ochoty na cokolwiek nawet żeby wstać i iść się wylać. To mały koszt i już nawet nie skręt jak dla mnie bo zmusic się możesz do wszystkiego kwestia tylko tego że się nic nie chce. Od benzo i alko planuje dłuższą przerwę.

Najgorzej jak noc przychodzi, wczoraj mnie dojechały takie myśli chujowe, ciężko zasnąć mimo kwety i mam koszmary senne..
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.