Już mi czat odpowiedział
Bromazepam, podobnie jak wiele innych leków przeciwlękowych i uspokajających, może wpływać na libido. U niektórych osób może powodować zmniejszenie popędu seksualnego, ale wpływ ten może być różny u różnych jednostek. Jeśli masz obawy dotyczące wpływu bromazepamu na twoje libido, zalecam skonsultować się z lekarzem, aby omówić ewentualne skutki uboczne i dostosować terapię odpowiednio. Pamiętaj, że każda osoba może reagować inaczej na leki.
24 czerwca 2023london5 pisze: 150mg baklo to bardzo duża dawka, napisałeś że bierzesz to kilka lat codziennie. To mnie przeraziło.
po tak długim czasie nie widzę opcji odstawienia tego, tym bardziej że, mam w domu bardzo nieciekawą, stresująca sytuację
i ten ''suplement'' ratuje mi życie
Jeśli ktoś z Was ma jakieś pomysły- rady, w sprawie odstawienia/zmniejszenia dawek tego leku
ewentualnie zastąpienia/ dodania jakiejś innej substancji...
bardzo proszę pisać na PW.
Pozdrawiam
Proszę o scalenie tematu. Proszę bardzo. Scalono~Duce
Czy w związku z uczuciem sedacji, senności zarzucacie Broma w dzień?
Jakie dawki mniej więcej warto zarzucać i jak częto by nie narazić się na rożne skutki uboczne?
Co macie na myśli pisząc w tym wątku o stanie specyficznej pluszowości po Bromku?
scalono - detronizator
Jak już zarzuciłeś taką dawkę, to lepiej zostaw sobie tą drugą paczkę i schodź pomału , żeby uniknąć uboków, chyba że masz już doświadczenie w tym temacie albo jakąś inną obstawę lekową.
24 lipca 2023Evilldead pisze: Ile mg polecacie na początek dla osoby bez tolerancji, ? (tzn wyrobiłem sobie ostatnio dość sporą tolerkę na zolpidem ale już w sumie nie biorę od mniej więcej miesiąca). Nigdy w sumie nie miałem do tej pory doczynienia z bromazepamem, czego mogę się spodziewać?
Ja jak zupełnie zaczynałam po 6 mg mogłam iść spać, także polecałabym pomiędzy 6 a max 12, zebys całego następnego dnia nie przespał xd
Aha i ja łącze benzo z energetykami, żeby nie przespać działania (no, chyba ze biorę nasennie to wtedy nie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.