Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 201 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Babydoll »
Nie należy łączyć działania depresantów z objawami depresji, jednej z postaci psychozy afektywnej; są to pojęcia nie związane ze sobą.
%-D
Depresyjnie raczej nie powinno. Ale niektórzy się skarżą, że ich zamula (zwłaszcza na następny dzień). Może się zbiegło z klasycznym chujowym dniem.
  • 1743 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Depresanty to : alko, eter, benzo, barbi, opio... no to na tyle...
Działanie na różne receptorki dające tzw. działanie depresyjne to zadanie tych substancji.

A Depresja to choroba i nie ma nic wspólnego z depresantami.

P.S. Wczoraj ide taką wydeptaną dróżką, patrze, a pudełko jakieś leżało, zatrzymałóem się, a tu pusta paka od Estazolamu dwójek :-D A ostatnio mam manie znajdywania paczek po etopirynie, nie wiem po co ludzie to bierze ? :nuts:
Non omnis moriar.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A Depresja to choroba i nie ma nic wspólnego z depresantami.
Przez srogie napierdalanie depresantów po to by zapomnieć\ucieć, prowadzi wprost do depresji, zwłaszcza przy odstawieniu lub się nagłym skończeniu środków, czy to finansowych, czy farmakofazowych ;] Później już jest tylko z górki. Szkoda, że nie na równe tylko do samego piekła
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1743 / 26 / 0
Bądź optymistą...Zawsze są Prozacki i silna wola ;-)
Non omnis moriar.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Tak, tak, detoksy, odwyki, terapeuci ;] Warzywa, powroty to cukierków, sumienie, skręty... Mniam
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 125 / 1 / 0
powroty to cukierków
tak te cukierki to naprawde petarda ,pewnego wieczora zapodałem 4 mg a rano miałem jeszcz pizde
  • 433 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kodziarz »
Ja bym tam nie przesadzał, na mnie estazolam nigdy jakoś masakrycznie nie działał, a tymbardziej nasennie, dlatego nie wiem czemu lekarz mi go na sen przepisał, chociaż nie, wiem, nie wie p oprostu o moich zabawach z benzo;) ale to dobrze, będzie na skręta jak się klony skończą (czyli niebawem). A druga lekarka na sen mi to gówniane imovane przepisała, ehh, pójdę do niej następnym razem jak będę szedł po reckę na paro i wyproszę zolpidem, bo tego zopiclone to ja mogę 6 brać i nic.
Uwaga! Użytkownik kodziarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tmkl »
a wykorzystalibyście przeterminowany lek? dzisiaj mialem przyjemnosc taki znalezc niedaleko smietnika ;d caly, niezuzyty tylko z terminem do 06.2009
Głód miłości jest tak samo wielki, jak głód narkotyku...
Barbara Rosiek
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Oczywiście, że tak, tym bardziej tabletki w blistrze i ledwo niecały rok.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 1743 / 26 / 0
E tam z estazolamem, dzisiaj będę miał Stilnox, dobrze że wczoraj nie miałem tych 22zł, bo jakbym to z piciem połączył...
Ale 2 Okocimy zostały na rano :P
Non omnis moriar.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.