Benzo dają ulgę w uzależnieniu od samego benzo, tę ulgę odczuwa się jako przyjemny stan. wtedy, kiedy masz ogromny stres, zżera Cię czarna dziura (a wraz z użyciem środka ta dziura będzie się powiększała) i coś pojawi się na wędce - ŁADUJESZ GABA-dropsika - wtedy wszystko spływa po Tobie, ot cała rekreacja. To smutna prawda.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
31 października 2019Vratislav pisze: Lorazepam powoduje u mnie całkowity zanik jakichkolwiek emocji, czuję się po nim taki jakby pusty w środku. Nie wiem czy tylko ja tak mam, czy jeszcze ktoś inny to odczuwa? Dawka 2,5 mg a więc niewielka. Za to świetnie maskuje lęki, to trzeba przyznać.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
31 października 2019blackgoku pisze:eee, niewielka? A ja myślałem, że 1mg jest dawką niewielką... A przypadkiem nie bierzesz jakiś SSRI?31 października 2019Vratislav pisze: Lorazepam powoduje u mnie całkowity zanik jakichkolwiek emocji, czuję się po nim taki jakby pusty w środku. Nie wiem czy tylko ja tak mam, czy jeszcze ktoś inny to odczuwa? Dawka 2,5 mg a więc niewielka. Za to świetnie maskuje lęki, to trzeba przyznać.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.