Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 340 / 52 / 0
Jeśli walisz 30 mg dziennie to chyba kurwa musisz mieć pod domem hurtownie Alpry 😜
  • 163 / 10 / 0
Jak radzicie sobie z sennością po benzo? Nawet kiedy kawa nie za wiele daje? Próbuje wyszukiwać sobie zajęcia żeby nie myśleć o śnie, ale to uczucie chwilowego przysypiania już mnie dobija.
  • 1974 / 524 / 0
Mi pomaga kofeina, jak przysypiam to za duża dawka.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 340 / 52 / 0
Może jakiś stymulant? Na mnie działa monster i wykrwuście działa pobudzająco i aktywizująco też w dawkach ćpuńskich tramadol ale niech się wypowiedzą mądrzejsi czy to jest wogule bezpieczne..
  • 16 / 2 / 0
Panowie znalazłem stary oryginalny Xanax w szafce, z tym że date ma do 01/2015 i czy teraz jak go opierdole to coś mi się stanie? XD Tabletki wyglądają bardzo dobrze są ładne nie pokruszone i wszystko wygląda legitnie. Próbował ktoś brać aż tak stare benzo?
  • 1070 / 137 / 0
Ja niedawno wszamałem tabsa zolpi z 2015 roku i żyję, ale ja to ja %-D
  • 11 / / 0
Mam pytanie, czy jest prawdopodobieństwo uzależnienia od alprazolamu branego 2 razy w tygodniu w dawce 1,5 mg na dobę przez okres przypuśćmy 6 miesięcy?
  • 1534 / 196 / 0
tak jest.
  • 124 / 6 / 0
Mam podobne pytanie ale bardziej generyczne - jak (nie)wiele potrzeba żeby poczuć fizycznie efekty odstawienne alpry? Ostatnie dwa tygodnie biore od czasu do czasu dawki do 2-3mg na wieczór, ze 3 razy po dwa dni z rzędu, w międzyczasie 1-2 dni przerwy i dzisiaj mnie jakby łapał mały niepokój, ale też jestem skacowany troszkę i nie wiem czy to już odstawka po alprze czy alko...
  • 3237 / 551 / 0
Wystarczy niecały tydzień brać małe dawki żeby odczuć dość silne odstawienie. 2-3 dni przerwy to mało jak przewlekle zażywasz. Strasznie szybko i mocno cholerstwo uzależnia.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.