Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 24 / 12 / 0
Te zaminniki typu alprox, alpragen są o dupe potłuc. Zezeram ze 2mg alproxu i mniej rozładowuje napięcie niż 0,5mg Pfizera oryginalnego xanaxu. Bieda maksymalna.
  • 88 / 2 / 0
Nicolas, gratuluję! Mi się nie udało, będę schodzić powoli, stopniowo. Trochę to pewnie potrwa...
  • 305 / 40 / 0
@zduszonyszept dzięki! No będzie to trwało i będzie bolesne, ale naprawdę warto! Jak już poczujesz się lepiej na "trzeźwo" to będzie mega satysfakcja!
  • 6 / 3 / 0
Witam.

Czy mozna laczyc alpre z gabapentyna? Czy to ma jakies negatywne skutki?
Wiem ze gapapentyna nie dziala na receptor gaba A jak benzo, ale gabapentyna tez dziala posrednio na Gaba, probowal ktos to laczyc ?
biore gabapentyne od lekarza.
alpre ogarnolem sobie ksaol na rekreacyjne spozycie w malych dawkach.
  • 340 / 52 / 0
@wysnionafiglarka glupotki piszesz, wkręcasz sobie ale bez względu na producenta, substancja czynna jest taka sama. Jedyna różnica może zachodzić w wypełniaczu który szybciej lub wolniej się rozpuszcza.
  • 3901 / 563 / 0
Moze to typ czlowieka, ktory potrzebuje sprajta i kolorowych żelków %-D
  • 1070 / 137 / 0
20 listopada 2021michalmirek pisze:
Witam.

Czy mozna laczyc alpre z gabapentyna? Czy to ma jakies negatywne skutki?
Wiem ze gapapentyna nie dziala na receptor gaba A jak benzo, ale gabapentyna tez dziala posrednio na Gaba, probowal ktos to laczyc ?
biore gabapentyne od lekarza.
alpre ogarnolem sobie ksaol na rekreacyjne spozycie w malych dawkach.
Myślę, że spokojnie możesz łączyć. Ja łączyłem alprę z phenibutem i baklofenem i było spoko. Efektem ubocznym może być (szczególnie przy wyższych dawkach) duża senność.
  • 68 / 6 / 0
Witam, po jakimś czasie od wzięcia 2-3mg afoba** można wziąć około 240mg kodeiny/może więcej, oraz po jak czasie wzięcia tych dwóch substancji można wypić energetyka/ tabletki z kofeina. (Alpra mocno mnie usypia co nie ma zad ego sensu gdyż przesypiam po jej wzięciu 4 godziny) //Ostatni post został wyslany przypadkiem więcej proszę o nieakceptację jego.
  • 639 / 120 / 0
Nawiązując do wcześniejszych postów, jedyny dwumiligramowy alprazolam jaki jest w Polsce to Xanax 2mg 30 tabletek w szklanym słoiczku. Ma charakterystyczny xanaxowy kształt tabletki, z tyłu napis U94. Jeśli macie jakieś inne tabsy to albo fake, albo zagraniczne. W każdym razie w PL legalnie dostaniecie tylko to jeśli chodzi o 2mg.
:tabletki:
  • 3244 / 553 / 0
Zgadza się ale ciekawi mnie to że jeszcze jakiś czas temu wyszedł z obiegu a teraz znowu się pojawił, widziałem na własne oczy natomiast uważam że dawka 2mg to jest za dużo zdecydowanie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.