Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 2037 / 336 / 0
05 października 2021velociraptor12 pisze:
01 października 2021IamYourFather pisze:
Odkąd zjadłem trochę klona, oceniam go lepiej od alprazolamu. Działa porównywalnie przyjemnie plus rozluźnienie mięśni, czego alpra nie oferuje. Tańszy. 2mg można kroić na 4 porcje przy niskiej tolerancji. Nawet z tolerką czuć 0.25
Wychodzi 120 dawek za ok. 10 zł. Nawet jeśli bierze się równoważnik alpry czyli 1 mg (a to już każdy poczuje, poza wjebańcami), to mamy 60 dawek działających prawie 3x dłużej.
Oprócz tego, nawet następnego dnia po powiedzmy 1-2mg dzień wcześniej, czuć, że jeszcze działa (ten spokój).
Każda dawka działa 8 godzin a nie 3 godziny, dzięki czzemu nie dorzucamy i nie jest aż tak łatwo się wjebać jak w alprę, wystarczy mieć łeb na karku.
Klon>alpra, szkoda że do klona mam ciężko z dojściem.
Alpra również ma w swoim repertuarze znaczne rozluźnienie mięśni
Nie sądzę. Znam alprę i nigdy mnie nie rozluźnia jak klony. Na ulotce klonazepamu jest wyraźnie napisane, że rozluźnia mięśnie szkieletowe, na ulotce alpry wydaje mi się, że nie widnieje takie info.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 172 / 20 / 0
Przeczytaj opracowania w internecie a zobaczysz

Zresztą sprawdzane na własnej skórze podczas zespołu pozapiramidowego po neuroleptykach clony i alpra tak samo ratowały mi dupe rozluzniajac mięśnie

A stricte subiektywnie to alpra rozluźnia mnie jeszcze lepiej niż clon

Każda benzodiazepina ma w swoim repertuarze rozluźnienie mięśni,efekt uspokajający i ogólnie chillujacy porównanie niczym piwa i wódki i to alkohol i to, kazda benzodiazepina oferuje to co poprzednia, jednak jedna specjalizuje się w czymś i działa na tym punkcie mocniej niż inna
  • 172 / 20 / 0
Dla mnie alpra wyprzedza dziś clony rekreacyjnie, dziś wspaniały spokój ducha odczuwam po dniu na alprze
  • 586 / 126 / 0
No i wyrwane 3 paki dzisiaj %-D
Czy dawka kwetiapiny rzędu +/- 12,5 mg wzięta wczoraj na wieczór wzmocni działanie alpry?
Z doświadczenia wiem że mała dawka kwetiapiny + benzo działa synergicznie zamulająco
  • 5245 / 937 / 0
Mi ta substancja nie podchodzi.
Powoduje takie spowolnienie, otępienie. Człowiek nie pewny ruchów np przy manualnych czynnościach typy dziabanie siekiera te ruchy nie pewne, strach żeby sobie w nogę nie jebnac
zaraz nie wiadomo co gdzie odłożyl, trzeba szukać srubki 10 minut.
Chód jakby na ugiętych nogach a wrzuciłem 1 mg aby.
Nie daje poprawy nastroju jak alko.
Za to fajnie się w nocy spało
A sny były pokręcone i każde przytulenie do poduszki powodowało takie podsypianie że snami. Lekkie prsyjebanie i tylko samodyscyplina i znajomość tych gównianych leków wygrała ze stanem spowodowanym nimi

Co do odstawki alkox to dopiero w mixie pokazuje większy pazur
Czlowiek trochę zbyt pewny siebie i mówi za dużo co leżało mu na wątrobie.
Szczerze, to nie wiem jak mam zacpomoca alpry zejść z alko.
Chyba miałem za duże oczekiwania.
Giebel czy baclo działało podobnie co alko a benzo...
Wg mnie alpra jest mocno przereklamowana
Zbemzo znam. Się dosyć dobrze.
Zaczynałem od flubrazozepamu RC)( ideał na odstawki krótkich,. Powinien być w aptekach) , flubrazolamu, etizolam (mój. Grall na sen), clonazolam, fllunitrazolam, flualprazololam.
W. Aptecznych mniejsze doświadczenie typu clony, Midas, bromazepam
Po niektórych góry się przeniosło. Flubromazepam był mocno euforycdny i clonazolam
Sorki za błędy, ale trochę ładu się wycięło dziś i zwiozlo. Ręce zmęczone
Ostatnio zmieniony 05 października 2021 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 3 razy.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 172 / 20 / 0
Meczycie się z tym wyrywaniem od lekarzy jak na czarnym to tyle tego chodzi ze 14latek by ogarnął
Dziś paczkę 1mg za 100 zł ogarnąłem z neta z odbiorem własnym
Lepiej już dać te kilka zł więcej niż po tych lekarzach debila z siebie robić i walić w chuja jaki to zbawienny lek, a i tak każdy chce to pocpać dla funu WIADOMO XD
  • 172 / 20 / 0
05 października 2021ledzeppelin2 pisze:
Mi ta substancja nie podchodzi.
Powoduje takie spowolnienie, otępienie. Człowiek nie pewny ruchów np przy manualnych czynnościach typy dziabanie siekiera te ruchy nie pewne, zaraz nie wiadomo co gdzie odłożyl. Chód jakby na ugiętych nogach a wrzuciłem 1.5 mg
Nie daje poprawy nastroju jak alko.
Za to fajnie się w nocy spało
A u były pokręcone i każde przytulenie do poduszki powodowało takie podsypianie że snami.
Co do odstawki alkox to dopiero w mixie pokazuje większy pazur
Czlowiek trochę zbyt pewny siebie i mówi za dużo co leżało mu na wątrobie.
Szczerze, to nie wiem jak mam zacpomoca alpry zejść z alko.
Chyba miałem za duże oczekiwania.
Giebel czy baclo działało podobnie co alko a benzo...
Wg mnie alpra jest mocno przereklamowana.
Mocno przereklamowane to jest słowo przereklamowany hehe to że coś dla ciebie działa chujowo nie znaczy że inny się w to nie wpierdoli na maksa

Jak zejść z alko? Banalnie prosto na kaca walisz alpre i już po zejściu

A że po kacu dalej ciągnie do alkoholu no to przykro mi ale alpra to nie terapia uzależnień
  • 5245 / 937 / 0
Przereklamowany bo wjebac się mogę i ja, co nie znaczy że to fajny lek.
Tak jak koda
Chuja daje fazy po kilku miesiącach a też byłem wjebany i latałem po aptekach bo gasiło efekty odstawienne.
Trzeba to rozróżnić...
Jak już czujesz ulgę po zarzuceniu to sobie wkręcisz ze to cud miód i orzeszki z racji że powoduje polepszenie chujowego nastroju.
Dobry drag z normalnego nastroju robi torpedę a nie z gówna kręci bat z próchna.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2037 / 336 / 0
05 października 2021velociraptor12 pisze:
...
.
...chłopie nie porównuj rozluźnienia mięśni po leku nakierowanym przeciwpadaczkowo typowo, do alpry bo śmieszny jesteś.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej Marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 586 / 126 / 0
Alpra rozluźnienie daje głównie psychiczne stąd też może rozluźniają się mięśnie dodatkowo (bardziej niz sama alpra to robi) ponieważ napięcie mięśniowe lubi się ze stresem oraz brakiem równowagi psychicznej którą alpra poprawia
Możliwe że się mylę jestem tylko hypkowiczem - jeszcze nie farmaceutą
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.