Rozni ludzie, rozne potrzeby, rozne zestawy benzodiazepin zalecane ;-) .
klon lepszy, lepszy bo tani i dluzej klepie :D
czyli kolejny post potwierdzajacy Rozni ludzie, rozne potrzeby, rozne zestawy benzodiazepin zalecane
A to reklama tego leku z końca lat osiemdziesiątych
[ external image ]
Szkoda tylko, że lorazepam jest jednym z najszybciej uzależniających benzo...
Dla mnie lora to najbardziej zabawowe benzo, mieszając z wódą rozwala jej pochoidna - lormetazepam, na którą poluję.ale to opcja zwis.Na Świeta mam 2 paczki 2,5 i paczkie klonów 2(to jest imho królewskie benzo) i będę je ekonomiczne zalewał alko, jednak mocne mixy dają z kanabinolami. ogólnie zjeść 5mg lora i wypić piwo to nie faza.
pozdro 4 all
Pare minut temu zjadłem 5 mg. i już zaczyna działać. Uwielbiam jak benzo wchodzi w banie
Na dodatek spadła mi tolerka. Pamiętam, że jak byłem w ciągu, to dawki dochodziły do 12 mg. :nuts:
Teraz 5 mg. daje przyjemną fazkę
Tak na marginesie to polecam miks benzo + MJ + AMF. Zajebiście się po tym laski wyrywa
Trzeba tylko odpowiednio dobrać dawki, później już tylko sex i numer telefonu
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
Nie wiem więc czemu lora nie stoi jako uzależniające bdz obok bromazepamu-podobniue euforyczne i podobny T1/2 jeśli sie bardzo nie pomyliłem.
Dlatego uważam , że ktoś kto schodząć z wjebki w alpre może dążyć do redukcji dawek bdz i zwiększenia udziału diazepamu, może schodzić przez lora 1pak->klony 2mgpak i 0,5mg, POTEM DIZEPAM, HYDROXYZYNA,zolpidem pomocniczo.I bezboleśnie schodzisz.po drodze bromazepam.2pak 6mg.
pzdr
marcpolo
ja po lora może 6mg z alko
chodziłem po balustradzie na 13pietrze.po klonach są wkręty ale nie aż takie.
ale schoidząc z bdz z ałożenia nie powinno sie ostro pić.I dlatego nie uważam, że schodzenie z alpra do relanium-takiego odpowiednika metadonu
przez wkońcu cloranxen i po drodze , sedam i klony,lora odrazu po rzuceniu alpra, żeby nie rzucać sie na głębokie wody.PRzerobienie paczki w ...... to dobra myśl, zależy jakie dawki;nie uważam że lora są konieczne ale maj a wieksze półtrwania, wiekszy komponent alpha 3 odpowiadający za rozluźnienie.jak sie odmulisz to przy zolpiku można kode jak chcesz , browar, zioło.....i benzo nie ma.ja mam wch....bdz wiec i to na legalu toteż sie nie boje o przyszłość
Co by tu na temat... hmm, jakiś banał: przyjemnie mi się zasypia (porównawczo do innych bzd) po Lorafenie ;)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Bimber to przeszłość. Teraz Podlasie gotuje "kryształ" wart 36 mln zł
Podlasie, które przez lata kojarzyło się z produkcją domowego alkoholu w garażu, dziś ma nowy "eksportowy" towar. Światek przestępczy odkrył chemiczną niszę i jak się okazuje, potrafi z niej zrobić interes wart fortunę. Policja natrafiła na laboratorium, w którym dosłownie "gotowano" kryształ. Substancje miały truć innych, choć ich producenci bardzo uważali, by sami nie zatruli się oparami, dlatego pracowali w maskach z filtrami. Już bez masek, ale w kajdankach, trzech mężczyzn trafiło w ręce funkcjonariuszy. Podczas akcji policja zabezpieczyła ogromne ilości narkotyków oraz nielegalną broń.