DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 49 / 0
A ja sądze, że pomysł z tą butelką i watą będzie najlepszy, można poczekać, aż sie więcej zwaporyzuje, zanim zacznie się wciągać. A jak nie, to zwykła żarówka, chyba, że ktoś chce za taki sam efekt płacić 50zł :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Jaka dawka byłaby najbardziej optymalna dla Swima oralnie, z iMAO? chsn wspomniał, że w ayahuasce jest 30-40mg, a humite polecał od razu 70mg. Widzę tu dużą rozpiętość.
I drugie pytanie: czy dmt freebase można przechowywać długi czas (do roku?) w suchym, ciemnym miejscu jak większosć tryptamin?
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Mnie się coś obiło o uszy, że freebase wymaga przechowywania w niskich temperaturach (czyt. lodówka). Co do czasu przechowywania to jeszcze nie miałem okazji, mam nadzieję że szybko sprawa ulegnie zmianie ;]
Jeżeli chodzi o mao to jakie masz na myśli? Moklo?
Tak na mądry rozum lepiej zjeść te 30-40mg na pierwszy raz, a potem zwiększać dawkę po zapoznaniu się z substancją, niż poryć sobie lekko w główce - chyba że "jesteś hardcorem" :cheesy:
To samo z kwasem, poleca się zaczynać od małych dawek, a skończyć można na 12szt. lub więcej ;-)
לאכול חומצה!
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
albo na calym bolterze ..
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
ciekawe, jak bys go zjadl :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
@ gringo
Nie miałam na myśli konkretnego iMAO. Bo pomijając dodatkowe działanie ruty, to chyba bez różnicy, jakiego iMAO się użyje?

Czy DMT też się generalnie nie da przedawkować, jak LSD?
Jeśli ktoś przechowywał dłuższy czas dmt, niech się wypowie co do jego trwałości.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2009 przez .M, łącznie zmieniany 1 raz.
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 1238 / 28 / 0
.M pisze:
@ gringo
Nie miałam na myśli konkretnego iMAO. Bo pomijając dodatkowe działanie ruty, to chyba bez różnicy, jakiego iMAO się użyje?
Właściwie to tak, różnica może polegać jedynie na dodatkowych efektach biorąc naturalny inhibitor, a tym wytworzonym w laboratorium - jak się domyślam o bardziej neutralnym działaniu.

Gdy przetestuję to będę w stanie powiedzieć więcej na ten temat, na razie się wstrzymuję.

Pozdrawiam :-)
לאכול חומצה!
  • 35 / / 0
humite pisze:
Ludzie jedzą moklobemid jakieś 30m do 1h przed podaniem tryptaminy. Myślę że czas około 1h jest optymalny. N
to ten moklobemid pomoze?
kiedys analizowalismy ta sprawe z newbim i wyszlo wtedy na to, ze moklobemid jest na tyle nowoczesny i selektywnyy ze nic nie wzmocni
zostaje ruta czy inne ple ple
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 28 / 0
Gdybania.

Przetestuję na DPT to się dowiecie ;]
לאכול חומצה!
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
miltown pisze:
humite pisze:
Ludzie jedzą moklobemid jakieś 30m do 1h przed podaniem tryptaminy. Myślę że czas około 1h jest optymalny. N
to ten moklobemid pomoze?
kiedys analizowalismy ta sprawe z newbim i wyszlo wtedy na to, ze moklobemid jest na tyle nowoczesny i selektywnyy ze nic nie wzmocni
zostaje ruta czy inne ple ple
Sam nie testowałem, sporo ludzi w necie tak i są jak najbardziej zadowoleni z efektów :-P Inhibitor monoaminooksydazy typu A jakim jest moklobemid daje rady w przypadku tryptamin równie dobrze jak harmalina czy harmina
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata