Trudne Dziecko Hofmanna mnie szuka.
wolfik_zg: jak wysoko cenisz swoja nerke? :)
http://www.santodaime.it/Library/NATURA ... nglish.htm
(link chwilowo nie działa)
EDIT: Tutaj kopia strony z linka powyżej:
http://209.85.129.132/search?q=cache:ht ... nglish.htm
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Osobiście gdybym miał freebase wybrałbym palenie bez dwóch zdań, a nawet jednego wyrazu !!!
Ktos ma porownanie, czy dluzej dziala ayahuasca z ruta(ktura sama w sobie w chuj dlugo dziala), czy tak samo jak z moklobemidem? Bo wydaje mi sie, ze moment, w ktorym moklobemid przestaje dzialac, przerywa gwaltownie trip, czego bym nie chcial.
- ohydny smak, dym jakby się wżerał w organy
- mega szybkie wejście, które nie jest aż tak przyjemne w dodatku czujesz jakby serce miało wyskoczyć z klaty
- efektywna metoda palenia jest trudna to osiągnięcia, proponuje poszukać na bluelighcie info o czyms zwanym "machine"
- działanie jest strasznie krótkie max do godziny
Od dłuższego czasu mam plan na zjedzenie dmt w połączeniu z moklobemidem. Ruta z powodu jej osobnych efektów psychoaktywnych (które mnie ostro wkurwiają) nie wchodzi tu w grę. Mokllobemid ponoć nie powoduje żadnych mdłości, czas działania nie jest w żaden sposób krótszy z tego co piszą ludzie. Żeby zwiększyć bioprzyswajalność proponuje się rozpuszczenie w coli która dzięki kwasowi fosforowemu przekształca wolną zasadę w sól. Dawka na porządny trip to jakieś 70mg plus 150mg moklobemidu wcześniej.
Od kilku miesięcy jakoś nie mogę się przybrać do testu tego połączenia, ale w końcu się pewnie uda to dam znać.
Chociaz humite jako guru na pewno ma troche racji, ale jak wiadomo - nigdy nie dowiesz sie jako smakuje poki samemu nie bedzie cidane ;)
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.