DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 78 / 22 / 0
Mysle ze powinno dzialac bardzo dobrze, jedyna uwaga, polecam zmniejszyc grubosc gornej myjki do okolo 0.5cm, zauwazylem ze taka zmiana znacznie poprawia waporyzacje, bylem w stanie przyjac cala dawke w 2 hitach, nie przypalajac materialu. Male ostrzezenie, spalenie dawki w 1 lub 2 machach prowadzi do calkowicie innego poziomu doswiadczenia, u mnie spowodowalo to kompletne odlaczenie sie od ego. Niesamowicie dezorientujace uczucie, zapomnialem kompletnie o tym ze palilem, kim jestem i gdzie sie znajduje, bylo tylko "to" miejsce i moj punkt percepcji, niemniej z pewnoscia warte sprobowania :-D
“The cost of sanity in this society, is a certain level of alienation”
― Terence Mckenna
  • 746 / 37 / 0
Trochę się to kupy nie trzyma, bo przecież jak chudsza będzie górna myjka no to powietrze będzie cieplejsze na dole czyli więcej się pali... Ale ok zastosuje się do tego co mówisz. Dziękuję :).
  • 78 / 22 / 0
Tez myslalem ze zmniejszenie grubosci gornej myjki spowoduje przypalanie sie, ale okazalo sie ze jednak wczesniej byla troche za gruba. Powinienes czuc ze vapuje sie po okolo 2-3 sekundach od przylozenia ognia, jezeli trwa to dluzej to zmniejszasz grubosc myjki ;)
― Terence Mckenna
  • 17 / 2 / 0
Przepraszam jeśli ktoś już zadał to pytanie na którejś ze 140 ale powiedzcie mi co jest złego w zwykłej fifce do cracku? bo ja tu widze coraz to nowsze wynalazki...
  • 1342 / 48 / 0
Ile może sobie spokojnie leżeć DMT (fumaran) bez żadnych strat? Ostało mi się jeszcze trochę i nie wiem czy mam się spieszyć do tej podróży kosmicznej.

Ktoś tu ostatnio pukał sobie DMT i podzieliłby się wrażeniami?
SESH
  • 78 / 22 / 0
smite pisze:
Przepraszam jeśli ktoś już zadał to pytanie na którejś ze 140 ale powiedzcie mi co jest złego w zwykłej fifce do cracku? bo ja tu widze coraz to nowsze wynalazki...
Teoretycznie nie ma w niej nice zlego, ale palenie przy uzyciu vapa jest duzo wydajniejsze oraz przyjemniejsze. W moim przypadku zwykla szklana fajka powodowala przypalanie sie dmt, smak oraz gryzacy dym nie pozwalaly mi przyjac odpowiedniej dawki, dlatego zdecydowalem sie na to rozwiazanie ;)
― Terence Mckenna
  • 3406 / 534 / 0
scat pisze:
Ile może sobie spokojnie leżeć DMT (fumaran) bez żadnych strat? Ostało mi się jeszcze trochę i nie wiem czy mam się spieszyć do tej podróży kosmicznej.

Ktoś tu ostatnio pukał sobie DMT i podzieliłby się wrażeniami?

Podbijam, to jest bardzo ważne pytanie/odpowiedź również dla mnie, chciałbym to chyba jeszcze zostawić dla innego pokolenia.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 78 / 22 / 0
W postaci soli dmt ulega degradacji (jak i wszystko inne) ale bardzo powolnej, w postaci freebasu jezeli jest trzymane w odpowiednich warunkach, moze spokojnie lezec 1-2 lata bez widocznych oznak rozkladu, zakladam wiec ze w postaci fumaranu ktory jest odpowiednio czysty i trzymany w niskiej temperaturze, mozne lezec nawet dekade :D
― Terence Mckenna
  • 1342 / 48 / 0
Po jakim czasie od zażyciu klonów można zażyć DMT? 2-3-4 doby wystarczą? Pytam z racji tego, że czas połowicznego rozpadu klonazepamu wynosi 30-40h.

Czekajcie na trip-raporcik wkrótce! :diabolic:
SESH
  • 71 / 3 / 0
mam ayaua ale sie boje... rozumiem, ze tydzien przerwy od wszystkiego (do kolegi wyzej takze sie to tyczy) i doba przed odpowiedniej diety wystarcza ale moj zapytunek brzmi inaczej czy jesli przyjmuje tarczyce nie przeszkodzi ? (samo dmt wiem ze chuja sie ma do tego, bo wydziela mi sie b. czesto aczkolwiek kwestia lezy w Inhibitorze).
Uwaga! Użytkownik magicznymuchomores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".