pillmann pisze:ale ile :) czy dopalać? co jak gdzie z czym :) rozumiesz -dokładniej :-) bo "buahahaha" i pare pierdół mnie nie urządza :-)
slim pisze:spalisz 50 i nie bedzie konkretnie. nie ta substancja.
Keeda pisze:A jakby tak dodać do MJ byłoby ok? Ile mg do jednej kolby?
- 25mg acetoksy + 25 hometa + 50mg DALT'a
- 25mg aco-DMT/ho-Met + 20mg 2c-e no i 5-meo-dalt.
Lub też mogłoby by być ciekawie (teoretycznie) po połączeniu 5-meo-DMT z 4-Aco-DIPT i na peaku tych dwóch zapalić blanta po czym daltona z żarówki ;]
Inaczej myśle, że ta substancja nie jest nawet warta tego by on niej pomyśleć...
Ja już odpuściłem eksperymenty z tą tryptaminą, ale jeśli podanie w mięsien da jakieś ciekawe efekty to chętnie powróce do prób :-)
Dawaj znać po wszystkim...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.