Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
  • 4961 / 870 / 0
NB-5-MeO-DALT_structure.png
N,N-diallylo-5-metoksytryptamino-1-mrówczan tert-butylu
(3'-[N,N-diallyloamino]etylo-5'-metoksyindol-1'-ylo)mrówczan 1,1-dimetyloetylu

Temat na reddicie.

https://www.reddit.com/r/researchchemic ... periences/

Malo info w sieci, ktoś probowal? Dostępne u pewnego V.

@surveilled Nie wiem czy odpowiednie miejsce dla tej tryptaminy jak coś to przeniesiesz.

Nie mam dostępu do kompa, zakładam temat ze smartfona więc jeśli nie ma wzoru to też możesz dodać, znajdziesz. Nie wiem również jaki CAS ani IUPAC dla tej substancji nie mogłem nigdzie znaleźć.

Edit: jeblem się, chyba to powinno być w N-podstawione.

@serotoninowyI to, i to. Przeniosę po prostu do tryptamin. Z
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Artykuły
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli

Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.