Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 148 / 9 / 0
Tak sobie wmawiasz.A właśnie chociażby tą forsę, która masz na ćpanie wydał na wagę? Właśnie ćpanie masz na 1 miejscu. Waga to nie ćpanie.

WARN. Post nie dotyczy tematu /neurobiolog
Uwaga! Użytkownik MiproDextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
09 listopada 2017Matrixar pisze:
nie będe miał pokory przed kimś takim jak ty, nie potrafiącym kulturalnie porozmawiać wyrzutkiem. Chociaż to o tych bójkach troche mnie przekonało ale I tak przecież cie nie znam.
"Wyrzutkiem" - pocisnął ćpun ćpunowi %-D :hug:
Kolego, napisałem jaka jest przyczyna że mam taki stajl wypowiedzi a nie inny, wobec Twojej osoby. Można ją z grubsza określić w kategoriach braku higieny i - nomen omen - kultury intelektualnej po Twojej stronie. Te deficyty objawiają się tym, że pleciesz trzy po trzy, zdecydowanie nie pierwszy raz, na dokładkę w tematach wymagających trochę większej dyscypliny niż knajpowe pierdololo (jest nawet na to paragraf w regulaminie forum). Natomiast na uwagi krytyczne podszyte naprawdę DROBNYMI złośliwościami reagujesz unosząc się jakbym co najmniej jechał po Twojej matce :rolleyes: Z kolei ryzyko, że możesz kogoś swoimi nieprzemyślanymi twierdzeniami wepchnąć na minę jakoś mało Cię rusza. Zły jestem tylko jaaaaaa.....

Rozumiesz teraz, o co chodzi z nabraniem pokory? Nie o czapkowanie mojej osobie, bo jestem dość gruboskórny, poza tym nie szukam tu specjalnie przyjaciół, więc zwisa mi czy masz mnie za ziomala, czy jedziesz po mnie jak po szmacie. O SZACUNEK WOBEC FAKTÓW się rozchodzi. A także o nieigranie ze zdrowiem oraz życiem braci i sióstr w ćpaniu przy okazji. Czegoś nie jesteś pewny - piszesz to drukowanymi literami, żeby czytający miał jasny komunikat o luźnej hipotezie, a nie prawdzie objawionej. Nie masz w ogóle wiedzy w jakimś temacie - zamykasz jadaczkę i dajesz się wypowiedzieć bardziej oblatanym w danej materii. To naprawdę takie proste!

Mam 100mg (pewnie więcej ale nawet nie wiem [emoji20] mipry w prochu. Macie jakieś rady na odmierzanie dawki bez straty materiału? Dzielicie to na oko czy zdrapujecie wszystko I dokładnie dzielicie, albo wysypujecie I dopiero wtedy, czy też za pomocą wagi? Ba na ścianach tego jest.
Ktoś już Ci mądrze doradził, żebyś zwyczajnie zaopatrzył się w wagę. Taka z dwoma miejscami po przecinku to chyba koszt rzędu 20-30 zł obecnie, do 4-HO-MiPTa w zupełności wystarczy. Ja i tak polecę większy wydatek i zakup z trzema miejscami po przecinku.

Miej na uwadze, że dawniej vendorom zdarzały się sorty tryptamin zanieczyszczone np. psychodelicznymi fenylkami. Jebniesz się na oko przy takim sorcie i masz w pakiecie niefajne skutki uboczne, których potencjalnie miałbyś mniej korzystając z wagi. Ćpania nie musisz, a nawet nie powinieneś mieć na 1szym miejscu, ale o własne zdrowie i bezpieczeństwo już chyba warto zadbać?
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 916 / 171 / 0
[mention]Matrixar[/mention]
Snif 39 mg i szybko wszedł, ale podobnie jak na pusty żołądek. Jednak strasznie słabo to działa. Ale bardzo długo. Jeszcze jestem spokojnie na tyle porobiony by widzieć fraktale a trzyma od 9 godziny do teraz ( 7h) wszystko wszystko prawie dwa w skali psychodelicznej. Takie niepełne dwa. Dlaczego tak długo to działa.... Możliwe że moja ropiejąca śluzówka sobie nie radzi, a to wszystko po głupim eksperymencie z jebanym w nieklepiącą dupe 3cmc.
Ps. najlepsza waga. Do tej z zerami zawsze brakuje mi baterii albo nagle zawyża tak bardzo że widzę na oko lepiej i muszę resetować... Dopiero przy DOC korzystam. Ale z roztworu lepiej.
DOJADAM 60 bo nudno.
Za 10 dni po detoksie sprawdzę snif jeszcze raz.
Ps. albo to już zespół Alicji w krainie czarów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 145 / 1 / 0
Ostatnio po 1 piwku wziąłem mikrodawke koło 2mcg i znow to dziwne uczucie wiercenia w brzuchu. Jak temu zaradzić?
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 236 / 17 / 0
No właśnie ten czas trwania mi trochę przeszkadzał. Ale to też przez S&S i porę zapodania (okolice 22). Gdybym była sama w mieszkaniu to by mi to aż tak nie przeszkadzało, więcej możliwości do spędzenia tripa.
Poza tym substancja naprawdę na plus. Cieszę się, że mam jej jeszcze trochę do przetestowania. I jeszcze to, co pisali poprzednicy - podwyższone libido. Wizualnie naprawdę pięknie. I to przyjemne uczucie z tyłu głowy, coś jakby mrowienie.
  • 148 / 9 / 0
[mention]kirke[/mention], szkoda, że nie ma jak tego libido spożytkować %-D

Mi się coś popsuło, albo wadliwy towar mam, bo mnie 30mg nie robi prawie w ogóle przy trzeźwości totalnej :)
Uwaga! Użytkownik MiproDextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 236 / 17 / 0
Dlatego warto zaprosić jakiegoś współtripowicza :D

@MiproDextem a skąd brałeś?
  • 916 / 171 / 0
@kirke wał w ciagach, uwalnia magię. Czasem zdążą się ze przy zupełnym trzeźwym umyśle widzisz przez ściany alebo duchu prowadzą cię do piwnicy i proszą by je ogrzać. Ja jednego rozszarpałeś i natychmiast zaczął się bad trip. Strach przed niewypowiedziana siło. Mimo trzeźwego umysłu zapaliłem wszystkie światła i uciekłem z piwnicy.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 236 / 17 / 0
Spróbowałabym nawet już od dzisiaj, ale w nocy poszło 0,5mg klonazolamu (pierwszy raz) i chyba jednak poczekam na wypadek gdyby miałoby nie porobić
  • 916 / 171 / 0
No tak ostatnio tez wziąłem 0,12 clonazolam ale nie mogłem usnąć wiec wrzuciłem resztkę mipro. W dupę zero efektu ,a zamula poziom hard... paskudne. Tak czy siak w ciagach zwiększaj dawki o około 3/4 albo nawet o polowe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.