Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bunia2004 »
Z dzieciństwa takie przezwisko od nazwiska po trochu.

To przezwisko jest już nieużywane od kilkunastu lat ale na nicka się nadaję ;) Do tego Bunia z gumisiów robiła skoczny sok pamiętaj o tym ;)
Doświadczenia: Weteran

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 3251 / 361 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
FUCK THE SYSTEM! FUCK WINDOWS XP!
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
http://kobieta.onet.pl/wideo/3637521,31 ... cjetv.html

było już ? ?

co za kraj... te cepy z Polski nie mogą tego nie zauważyć i muszą puknąć się w łeb
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2008 przez MajkiMajk, łącznie zmieniany 1 raz.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bunia2004 »
No i prawidłowo wybrali coś co jest o wiele mniej trujące
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2008 przez Bunia2004, łącznie zmieniany 1 raz.
Doświadczenia: Weteran

1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: slu »
panowie i panie,
po pierwsze, tutaj znajdziecie art na temat raportu przewodniczacego wiadomej komisji ds. wiadomych
http://hyperreal.info/encod/policja_lowi_plotki

po drugie i teraz prosze siasc, coby nie spasc

Europejski Fundusz Spoleczny przyznal dotacje w wysokosci niecalych 500 000 pln mojemu projektowi. Oznacza to, iz poczawszy od wrzesnia bedziemy miec biuro, dwa etaty, sprzet i pieniadze na dzialania, zmierzajace miedzy innymi do depenalizacji.

W planach mamy duuuuza konferencje, comiesieczne spotkania w roznych miastach polski polaczone z debatami publicznymi, kilka publikacji i wienczace ta prace seminarium w sejmie, ktore dobije gwozzdz do trumny penelizacji...

niestety do wrzesnia nadal nie mam finansowania i jestem praktycznie skazany na wasze datki, by moc caly czas trzymac reke na pulsie
[b]Przynosimy pokój w wojnie z narkotykami - [url]http://drugpolicy.pl[/url][/b]
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2008 przez Kura, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
slu pisze:
Europejski Fundusz Spoleczny przyznal dotacje w wysokosci niecalych 500 000 pln mojemu projektowi. Oznacza to, iz poczawszy od wrzesnia bedziemy miec biuro, dwa etaty, sprzet i pieniadze na dzialania, zmierzajace miedzy innymi do depenalizacji.
jeżeli to jest prawda to ja jestem tym słynnym bolkiem! Nie chce mi sie poprostu wieżyć, że taka sume by wyłożyli, a nawed gdyby to nie taką wysoką...
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. Marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 425 / 21 / 0
Nie chce mi sie poprostu wieżyć
Zapominasz ze to Mahdi
przyznal dotacje w wysokosci niecalych 500 000 pln mojemu projektowi
.. to bys chociaz na jointa kazdemu odsypal.
  • 21 / / 0
comiesieczne spotkania w roznych miastach polski polaczone z debatami publicznymi
Wpadnijcie do Sieradza hehe

tam chcą wszyscy debatować
Uwaga! Użytkownik PolskieKrowyChcąLegalnejTrawki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 27 / 0
Wszystkim przyłapanym na paleniu będą obcinać peny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.