Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zoladz »
coś wizje się nie sprawdzają, z moich obserwacji to jest wręcz przeciwnie, co raz gorzej, nawet salvie chcą wpisać na liste środków zakazanych ;/

Dlaczego my Polacy jesteśmy tak samodestrukcyjnym narodem ?, w Polandi nigdy nie będzie dobrze w temacie, gdy pojawiły się fun shopy to się ucieszyłem, że coś może ruszy w pozytywnym kierunku, a tu dupa, dzięki dopalaczom GTW ma dostęp do aktualnych nowinek na rynku używek, tylko czekać aż zdelegalizują Red Bull'a, potem przyjdzie czas na kawe, a w końcu zakażą sprzedaży i spożywania herbaty.

A tak apropos to wiecie że można się naspidować Earl Grey'em Tetleya?, wczoraj na wieczór wyjebałem 5 szklanek STRONGa i zacząłem ziewać dopiero o 3.44 nad ranem!
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.