Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 118 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jemen »
jeśli zeznawał na komisariacie, to będzie to w aktach sprawy, i poza tym sąd będzie go przesłuchiwał. Po sprawie, masz prawo do przejrzenia akt sprawy. Więc jeśli zeznawał i się pod tym podpisywał to będziesz o tym wiedział. Jest też opcja nr 2 o której pisałem wyżej. Mógł przecież słownie im wszystko wyjaśnić, bez składania zeznań. Wtedy ani sąd ani prokurator o tym nie wiedzą. Wiedzą to tylko świnie prowadzące sprawę i on.
  • 178 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: nildur »
Powinieneś dostać maksymalnie ośrodek, bądź 3 lata w zawieszeniu. Mecenas w sądzie by ci się przydał.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DrJoint »
powiem krotko wlasnie do takich ludzi nie powinna trafiac trawa. wogole zjebales mogles ich jebac odmowic zeznan ew. tak jak powiedziales i wogole sie nie poddawac karze. tak mi sie wydaje. po drugie widac ze jestes nieogarniety jezeli cie na takim czyms parowy zlapaly --> ustawka w przypalowym miejscu tak jak mowiles zaszli cie kurwa jak jest ustawka nawet na bakanie to oczy w dupie czlowieku. dobra nie chce mi sie tlumaczyc elo

nildur pojebalo cie chyba jak byl niekarany to wogole pewnie umorzenie bedzie. moga go tylko cisnac zeby sprzedal od kogo ma. mimo wszystko to co powiesz w sadzie jest najwazniejsze nie to co na psiarni. trzeba mowic ze zeznania byly wymuszone pod presja
Ostatnio zmieniony 06 listopada 2009 przez DrJoint, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik DrJoint nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jemen »
zmieniasz zeznania bardzo ładnie to wygląda przed sądem, pomyśl, uwierzą Tobie, czy świniom? skąd ja to kurwa znam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.