A gdyby tak przebrać się za księdza???
nie wiem, jak pies ma cos wyczuc, to i tak wyczuje, czy to bedzie ksiadz czy ktokolwiek inny.
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Clay pisze: Jeśli przewozicie stuff i obawiacie się kontroli z psami, to dobrym pomysłem jest położenie kawałka kiełbasy <najlepiej mocno aromatycznej np. jałowcowej ; d> do torby. Piesek po takim zapachu na pewno nie będzie myślał o narkotykach ; ]
Kawa instant i nafta - stary sposób na przemycanie koksu. Dobry, sprawdzony. Nafta pochłania zapach, pies nie wyczuje. Na cyzm polega trik z kawą inewiem, ale wwozilem tak sporo materiału przez lotniska i piseki nie zamerdały ogonkiem nawet :D
I sposób na ogłupienie psa. Kiełbasa?! hah kurwa ludzie myslicie ze policja jest na tyle głupia zeby miałą psy do dragów co głupieja na widok śląskiej? nie no brak słów. JEzeli traficie na psa to jedyny sposób zeby go zmylic to w pokoju rozbryzgac troche krwi z cieczki suczki jakiejs. Zgłupieje na bank pod warunkiem ze to będzie PIES (nie suka)
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
a z nafta mozesz dokladnie opisac ten sposob? czy poprostu wziac pojemnik z nafta i tam zaladowac goods ?
jedyny sposób zeby go zmylic to w pokoju rozbryzgac troche krwi z cieczki suczki jakiejs. Zgłupieje na bank pod warunkiem ze to będzie PIES (nie suka)
jak ktos ma jakies pytania co do tych psow to niech pisze bo jak juz mowilem ja mam owczarka niemieckiego i moj stary mial jazde zeby go wyszkolic tak zajebiscie w huj na obronno-towarzyszacego w osrodku szkoleniowym policji - na szczescie go nie zrealizowal bo wtedy to sie robi maszyna a nie pies...
pozdro
newbe pisze: TenTyp, motyw z kawą - mam wziac paczke kawy(szklana) lekko odkleic sreberko, wrzucic szczelnie zamkniety sztos i ponownie zakleic sreberko? dobrze zrozumialem?
a z nafta mozesz dokladnie opisac ten sposob? czy poprostu wziac pojemnik z nafta i tam zaladowac goods ?
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
e no nie wiem leo. Ja trzymałem kumpla suke przez tydzien z cieką i mialem na chacie za panelami sporo Z i blesu i nic nie wywąchał, ale to była mała komenda :D moze mieli lewego psa, straszaka. Kiedys u nas na komendzie był pies taki stary ze nic nie widział :D Podejrzewam ze z węchem tez cienko było.
Poza tym nie można sie nerwowo zachowywać bo takie psy postępują schematycznie i zazwyczaj widzą że:
jak jest materiał to gościu zdenerwowany także jest
jak niema materiału to gościu nie jest zdenerwowany...
więc jak sie denerwujecie (jakieś dziwne ruchy itd) to pies może czasami dać znak jak byście mieli coś zioła czy czegoś innego...
PAMIETAJCIE ZE JAK PRZEWOZICIE W SLOIKU MATERIAL TO DOKLADNIE MACIE UMYC SLOIK... - i to jest juz część sukcesu...
Pozdro!
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.