Nie palę na codzień kana ale waporyzowałem mam czy nm w takich ilościach po stymach i fajnie mnie usypiało a obie CHMINACI MMB I MDMB jedna gorsza od drugiej. w pizdu z takimi kana i czemu vendorzy dali mi to w gratisie. Chcieli mnie chyba zabić . I czemu szatan wsadził tą lufę do mojej szuflady nie widzaiełem jej tak długo :(.
W ogóle to kana mnie zaorało psychicznie bardziej niż ciąg 3dniowy na włodku od kolka
Raz spaliłem zbyt dużo bo się spieszyłem (miałem tylko chwile by po kryjomu zajarać puki nie wróci dziewczyna XD)siadam na kanapę , WESZŁO. Powiedziałem jej tylko ze źle się czuje i rzuciłem się do okna na bełty. Dalej pamiętam tylko tyle że miałem bardzo bliskie spotkanie z kiblem i nic poza tym. Nazajutrz obudziłem się i nawet nie pamiętałem ze coś było nie tak. Ba, nie pamiętałem nic.
Melvin Burgess
Bania mocna wręcz nietypowa do innych te spektrum działania szczerze jest niemiłe i wręcz nie akceptowalne wszyscy vendorzy którzy mają to na swoich półkach powinni szczerze naprawdę się zastanowić.(kumam to rc może czasem szkodzić jednak ma być przyjemne nie...)
Męczy strasznie praktycznie śpi się całymi dniami po 3 dniach testu zostało wywalone wszystko do kosza. Bez jakiegokolwiek żalu.
Po prostu nie polecam i w sumie przez to gówno wyleczyłem się z kann chyba na zawsze:) Dziękuje. Only true weed now...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.