2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Też tak często mam, ale wydaje mi się, że po prostu na mocnej fazie tak można sobie łatwi wkręcić. Np. jak kiedyś po zwaporyzowaniu dosyć dużej ilości potem od razu wyszedłem z domu to jakoś nie zwracałem na to uwagi, tylko mi fajnie było, a zawsze jak siedzę sam i próbuje się "wyczillować" to często mi się wkręca coś i co chwila patrze tylko na serce i ciśnienie i się niepotrzebnie wkurwiam.
Dlatego lepiej zmierzyć dokładnie, żeby mieć pewność.
~ Lilia1
@Toker
AM-2201 Bardzo fajny, ale krótko działa ;)
~ Lilia1
Toker pisze:Uzależnienie psychiczne od JWH-210 jest imho gorsze od uzależnienia psychicznego od zielska. Nie żeby cięzkie jakoś specjalnie, ale jest.
Ktoś to mieszał z MJ? Niedawno paliłam na przemian i efekt dużo pozytywniejszy :-D
W usta faję, Rah, mach w płuco daję
Standing on the borderline
~ Lilia1
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.