Chciałbym donieść, że to kanna ulega degradacji w czasie przechowywania :#: Maczena 1:20 rok temu powstała. Pół roku temu jako tako było czuć(bez szału!) ale dziś niestety kompletne zero. Straciło całkowicie aktywność. Chyba nie dziwne jak to niby jest prolek, który rozpada się na 21 innych związków :nuts: Przechowywane było w suchym i ciemnym miejscu, bez wilgoci; idealne warunki, a i tak nie posiada już żadnej aktywności psychoaktywnej :scared:
Mies van der Rohe
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
#mops
#mops
dostałem to jako samel przed 1 lipca , do samary włożyłem czubek noża i wysypałem na folie ok 20mg poczym pod grzałem zapalniczką dymu nie było za to wpokoju unosi się woń plastiku czy tak powino być i ile zwapować na pierwszy raz.
#mops
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.