Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 749 / 86 / 0
Dawkowanie na oko to samobójstwo. Sypniesz 4mg zamiast 1 i możesz na 20 minut pożegnać się z mózgiem. Nieraz po tym siedziałem i ogarniałem jak się siedzi :cheesy:

Wyjątkowy kanna...
  • 1854 / 215 / 37
Delicje, kurwa :nuts:
  • 311 / 14 / 2
Wyjątkowy bo jako jeden z nielicznych daje nam banię życia w szpitalu :D
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 2466 / 15 / 0
JohnyHa pisze:
Dawkowanie na oko to samobójstwo. Sypniesz 4mg zamiast 1 i możesz na 20 minut pożegnać się z mózgiem. Nieraz po tym siedziałem i ogarniałem jak się siedzi :cheesy:

Wyjątkowy kanna...
Wprawiony gracz nie ma tego problemu bo na oko rozróżnia 4mg od 30mg a takie mam teraz dawkowanie
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 992 / 17 / 0
Kurdę, niby miałem już nei robić sobie lobotomii mózgu, ale coś wydaje mi sie, że warto spróbować tego ustrojstwa. A tak, poznać wroga trzeba :D
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 749 / 86 / 0
Lobotomia przy tym to pestka.
  • 126 / 3 / 0
Dziwne to to. Dziwna faza. Testowałem wczoraj 1:20 oraz mix 4:1:50 am2201:5f-amb:marshamallow i po lufce jednego i drugiego dość dziwnie zgniotło, ale bez jakiejś specjalnej kary. Gorąco, dziwnie - dostałem objawów grypy, dzisiaj leże tak rozłożony jakem dawno nie był. Łot da fak, ktoś to to testuje obecnie? Jaki stosunek polecacie?
Takiej lobotomii oczekiwałem a coś jednak nie pykło. Może coś źle robie? :wall:
  • 749 / 86 / 0
Takiej lobotomii oczekiwałem a coś jednak nie pykło. Może coś źle robie? :wall:
Tak, palisz to.
  • 2466 / 15 / 0
Będę musiał przetestować ten diabelski. Towar. Dobrze by jak i by długo trzymał
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3955 / 147 / 0
no to chyba niedlugo zakon wypusci wiernego na misje, biala silo czekamy na raport z frontu. %-D
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.