Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2213 / 1
Jeżeli przyjdą, to poszukując świadków by skazać dilera. Ewentualnie szukają hurtowników, którzy zaopatrują dilera. Tak czy siak jeżeli tylko kupowałeś draki nie ma (no chyba że mieszkasz z rodzicami i boisz się co policja powie mamie, wtedy faktycznie będzie najpewniej muka i lanie sznurem od prodiża) i odpowiedzialności karnej nie poniesiesz żadnej, bo przestępstwa nie ma.
  • 2392 / 654 / 0
Tak, ja też kiedyś opowiadałęm jak mi o 6 rano wpadli i zaczeli trzepać mieszkanie. i nie będę się rozpisywał ale w momencie którym powiedziałem . '"Stop. Przepraszam wiem o co chodzi. -W zeszłym tygodniu kupiłem paczkę klona! Podszedłem do szafki wyciągnąłem ją i rzuciłem przed tego ich bossa niczym kość. I to wystarczyło. Mieszkałem wtedy u babki ( po zameldowaniu wpadli ) i wiecie ja osrany i niby że tylko klony kupiłem. Babcia 90 lat "ola boga Panowie Co Wy robicie " i jeszcze stary Kot brytyjczyk też zaczął świrować bo niecodzienna sytuacja się zadziała - Chłop popatrzył na tą żałosną scenę - zrozumiał że nie ma doczynienia żadnych hurtownikiem widać było w chuj zawód na jego twarzy i wręcz rozbawienie i kazał przestac. I kurva bardzo dobrze bo pies szukający juz dosłownie otwierał szafkę gdzie były z 2 liscie mst i z 1 Oxy z 5 trawy oraz jeszcze wiecej klonów. Ofc nie w ilosci hurtowej ale wtedy by juz nie było miłej gadki na bank by mnie skuli i zabrali na wycieczkę . A tak protokół , wezwanie na przesłuchanie i nara. Kurva jak tylko poszli to po 5 min od razu sie oxy naćpałem fest żeby odreagować stres . a miałem tamtego dnia nie ćpać bo i jechać na badanie związane z chorą ręką. heh
  • 926 / 169 / 0
18 czerwca 2021cbsz pisze:
to jak się dil na niego wywali to bym wtedy na dila sypał. bo co jak mu krucho koło dupy to szuka winy w klientach? powiedziałbym prawdę w razie jakby wbili i szperali, tak jak user wyżej lepiej nic nie mieć na chacie
Standardowy myk policji że ci wmówią że ktoś ciebie sypnął i potem prują dupę na komendzie, a przy ludziach się tłumacza że oni powiedzieli że to on na mnie się rozpruł :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
ODPOWIEDZ
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.