Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
No właśnie w tym sęk że nie zmyślił bo raczej nie jest hackerem i nie zhackowal mi messengera a po za tym pewne rozmowy jego z moja matka na temat mojej osoby, sposób zachowania jaki stosuje wobec mnie (pogarda) wskazuje ze jednak wstyd mu przed kumplami z psiarni i rozkurwia go jak mu dzwonią z kolejnymi newsami
  • 12646 / 2449 / 0
27 kwietnia 2020Rosik30 pisze:
Ogólnie nie biorę pod uwagę pójścia na współpracę ale wiem jak to na przesłuchaniach w praktyce wyglada i trzeba jednak coś mówić bo inaczej można dostać po ryju za jawne w chuja lecenie...
Na każde "niewygodne" pytanie odpowiadasz "nie pamiętam / nie kojarzę...". Za to po ryju raczej nie dostaniesz, a jeśli nawet, to odrośnie ; )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.