Pawel_31 pisze: mam zawiasy 4 miesiace na 2 lata koncza sie w maju(llus pol roku proby) teraz koleina wpadka jak mam sie z tego wybronic zeby niesiedziec
Mi się kończą zawiasy za bakę w tym roku, mam nadzieję, że wpady nie zaliczę :)
Kurwa jak można drugi raz wpaść. Stary ja bym ten worek z paleniem suchym gardłem przełknąl
Pawel_31 pisze: mam zawiasy 4 miesiace na 2 lata koncza sie w maju(llus pol roku proby) teraz koleina wpadka jak mam sie z tego wybronic zeby niesiedziec
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Napisał]
ważne jest czy za przestępstwo z tej samej grupy np. przeciwko mieniu. Pierwszy przypał mogł mieć za kradzież a drugi za dragi.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ale...
po co ja to pisze, kolega pewnie dawno już siedzi....:P
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.