11 kwietnia 2025Czzarny1988 pisze: Mam pytanie, mianowicie czy zawsze po zolpidemie urywa się film? dodam że mam dużą tolerancję na benzodiazepiny
Ewentualnie rzucać zolpidem na stymulant ale
Jest tak delikatny że stymulant go przykrywa i tak na serio nie będziesz mieć tego czego chcesz z większych dawek
"Rutyna to rzecz zgubna "
PYTANIE
Wystarcza 3 dni zabawy z zolpidemem rekreacyjnymi dawkami i przez kilka dobrych dni bolą mnie sciegna w nogacg zwlaszcza ściegna
achillesa gdzie ciezko mi chodzić ibjest wrazenie ze sa spuchniete.
Co to może być?? Podejrzewam ze uklad gaba cos rozregulowany kiedys piłem troche ale juz ze dwa lata tylko sporadycznie. Czasem zolpi mieszalem z waleriana zeby wzmocnic dzialanie. Tylko dziwne ze na te sciegna od razu mi bije.
Jednak gdybym coś wiedział to... Radzę 10 lub 20 przegryźć z dxm plus buch tylko zaczynaj od rozsądnych ilości bo kompletnie nie będziesz pamiętać co się dzieje i stracisz okno na rozrywkę później będziesz geometrycznie powiększał dawki a i tak nie dogonisz rozrywki i rekreacji.
W obserwacji empirycznej testowałem z MJ samym i było dobrze Jeśli wycelowałem w dawkę i żeby w odpowiednim momencie,kiedy zapalić.
Przesuwały mi się kreskówki Z Hanna barbera przecinek z lewej na prawą przy otwartych oczach ale dxm plus 10 mg zolpidemu równa się bełt i płacz
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.