Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 268 / 3 / 0
C17H13ClN4 pisze:
CzarnyIntruzManganek pisze:
W Kanadzie za tyle to masz kurwa zapas na 3 lata. Pojebany jest nasz kraj, oj pojebany ;]
Co za różnica, i tak nie załatwicie sobie różowych recek :-p

Zresztą pewnie wprowadzą Oxy OP, czyli to nowe gówno z formułą przedłużonego uwalniania która praktycznie uniemożliwia IV/snort (bardzo ciężko pokruszyć tabletki, a nawet po obejściu tego, proszek żeluje się w kontakcie z wodą) :-/
masz porównanie z tabletkami mst? niby też mają wosk ale wystarczy troche wprawy i bez problemu udaje się z nich wyciągnąć jakieś 90% morfy a jak zrobić przepłuczke z tego co zostało na łyżce to prawie calutka more da rady wyciagnąc

także dlaczego niby nie miałoby się dać przefiltrować tego oxy? rozumiem że jak zalejemy tego tabsa 1 zcy 2 ml wody to zrobi się glut ale gdyby rozkruszyć i zalać 5-7ml wody, octawić na pare godzin aby dobrze tabletka sie rozpuściła, albo na szybko podgrzewajac na łyżce powinno bez problemu dać się ekstraktowac. wiadomo że troche wosku razem z oxy i tak by się wstrzykiwało ale i tak lepsze to, niż walenie ulicznej heroiny która zawiera 10-15% hery a reszte jakiś syf
Uwaga! Użytkownik CodeineLover jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 6 / 0
CodeineLover pisze:
C17H13ClN4 pisze:
masz porównanie z tabletkami mst?
Nie mam żadnego porównania, oxy jadłem tylko raz, ale pamiętam to wielkie oburzenie i kilkusetstronicowe wątki na zagranicznych forach kilka tygodni temu o tym, że nie idzie z tymi nowymi OP nic normalnego zrobić. Możliwe, że już ktoś wymyślił sposób obejścia tego, nie jestem na bieżąco, ale na pewno nie jest to tak łatwe jak mówisz.
  • 146 / 3 / 0
Re: Oxycodon
Nieprzeczytany post autor: d2 »
Haha, no słyszałem że rozgryźli formułe tych OP :-D coś tam było chyba z kruszeniem i wstawianiem na kilka sekund do mikrofalówki i potem to podobno da się nawet w klame przyjebać, ale nie wiem jak z i.v Ja jak byłem w usa to miałem cały czas OC40, chociaż osobiście wolałem hydrokodon, miałem od zajebania lortabów 10/500 i praktycznie cały wyjazd chodziłem na bombie. :*)
  • 260 / 4 / 0
Re: Oksykodon
Nieprzeczytany post autor: mnnm »
bokor pisze:
jak ktos kupi oxy w polsce (W APTECE NA RECEPNE RP.W :-) ) to dajcie znac,bo ja poprostu mysle ze to jest jak z metadonem na biała recke,ze niby na mp.pl jest ze mozna, ale nigdzie niema jednak.

i jeszcze jedno ze co 1000zł za 60 tabsów to duzo??moze dla chorego tak ale dla usera NIE!!!16zł kuwa ludzie ile płacicie za MST 100mg?? tzn nie w aptece zecz jasna :-)

Połączyłam wątki, bo wątek o oxycodonie już był. leiche
Oczywiście że ceny uliczne to inna sprawa, nie to miałem na myśli ;-)
O tym nowym oxycodone OP też czytałem, i to także nie jest do końca tak kolorowo bo masa "przepisów" się pojawiła a 99% z nich z tego co piszą na "znanym forum" nie działa. ;]
Co do Polski to niestety raczej marne szanse że ktokolwiek to tutaj dostanie od tak.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 193 / 6 / 0
CzarnyIntruzManganek pisze:
Co do Polski to niestety raczej marne szanse że ktokolwiek to tutaj dostanie od tak.
Czy ja wiem czy takie niestety. Spójrz na to ilu ludzi jest w to wjebanych w stanach - lekarze częściej przepisują, więc na ulicy jest tego od zajebania. Sam gdybym miał łatwy dostęp pewnie jadłbym oxy na każdy posiłek, bo to niesłychany smakołyk, a tak z depresantów poprzestaję na paru miligramach alpry tu i tam i nie popadam w całkowitą patologię ;]
  • 317 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: bokor »
ja chce oxy na kazdy posiłek!!!!THE BEST OPIO!!!! a tak apropo to nie miałem na mysli oxy na biała recke tylko oczywisce na rózowa RPW,poprostu jak własnie jakis kochany doktor komuś wypisze,i ktos to kupi w POLSKIEJ aptece zebył dał znac :-) to bede kombinowac
  • 317 / 12 / 0
ktos to kupił w koncu w Polsce,ponawiam prośbę,o powiadomienie w razie sukcesywnego zakupu:)w PL
  • 641 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: voorman »
Też swojego czasu się na to coś napaliłem, ale doktorki w Polsce o ile nie masz urwanej ręki, albo głowy nie przepiszą, marne wasze nadzieje na zdobycie tego, jechać za granicę tam lud pospolity ma przepisywane to - choć podobno też nie łatwo, juesej - wiza i lekarz podobno to jest recepta na receptę na oxy :)
  • 317 / 12 / 0
ale ja wiem ze bedę miał recke na co tylko chce,pytanie czy apteki to maja.Pilne pytanie :-) już się nie mogę doczekać aż ktoś napisze:"TAK KUPIŁEM wczoraj Oxycontin 80mg w polskiej APTECE!!!!"
  • 641 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: voorman »
No pewnie, szczególnie w tej dawce, wszystkie apteki obok ibupromu, akodynu i apapu mają po 100 opakowań oxycontinu 80 mg i do tego obowiązkowo Opana 10 mg po 20 sztuk na aptekę, w ramach promocji dają 2 za cenę jednego :)
Obudź się już czas wstawać :) To Polska nie juesej, jak masz takie możliwości to chwalenie się nimi w necie to najgłupsze co można zrobić ;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).