Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 3 / 0
Jak chcecie i to Wam pomoże w porównywaniu szczegółów, to mogę zrobić zdjęcia aptecznych 10 Oxydolorów 10 mg, tylko musiałbym otworzyć paczkę, która mi zalega po leczeniu. Chociaż, to nie problem…
  • 106 / 27 / 0
Nic to nie da bo wszystkie inne tabletki Doloru prócz 80tek mają inną wielkość tabletek i opakowań.
  • 703 / 136 / 0
Wklejam dla porównania świeże 80tki, jak dla mnie wyglądają tam same ale choy wie
IMG_4652.png
IMG_4653.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
:tabletki:
  • 106 / 27 / 0
Dla mnie też bez różnicy.
Dobra, skończmy już może ten temat, to już szukanie chvja do dvpy, na 99% to ori co gość wkleił listek i pytał ori czy fake. Najlepiej rozpuścić jeszcze w wodzie i zobaczyć czy "mleko" się robi. Jak tak to ori na 99% jak pisałem. Tego JESZCZE nie podrabiają, ewentualnie są to tak rzadkie przypadki, że trafić na fejka Oxydoloru to trzeba mieć szczęście bliskie trafieniu szóstki w lotka:).
  • 351 / 43 / 0
Jakieś patenty na wzmocnienie sedacji po oksykodonie? Oxy działa według mnie wyłącznie euforycznie i aktywizująco co wiele osób lubi, ale ja doceniam opioidową senność i chciałbym trochę jej doznać heh. Benzo raczej odpada bo po śmierci misspill nie chce stosować tego mixa. Wgl większość śmiertelnych przedawkowań opio następuje po mixie z benzo.

Edit: Może prometazyna się fajnie sprawdzi?
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 597 / 146 / 0
Sprobuj nie walic jednoczesnie czegos co blokuje 2D6, wliczajac ketony.
To mi przy okazji pewna hipoteze moze sprawdzisz.

albo dimenhydrynat.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.