Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 648 / 63 / 0
Mi paczka 40mg starcza na max 5dni i to jak zamknę się w domu .żeby z nikim się nie dzielić ale to i tak na ciśnieniu caly czas .Bo normalnie jak bym miał kwity albo lekarza to 2dni daje na walenie takiej paczki .3x po liściu na dobę i tak chyba chodzil bym wkurwiony .
  • 959 / 137 / 0
13 czerwca 2020oxy77 pisze:
Mi paczka 40mg starcza na max 5dni i to jak zamknę się w domu .żeby z nikim się nie dzielić ale to i tak na ciśnieniu caly czas .Bo normalnie jak bym miał kwity albo lekarza to 2dni daje na walenie takiej paczki .3x po liściu na dobę i tak chyba chodzil bym wkurwiony .
Ale ja oxy biorę pierwszy raz i pakę będę miał 60 sztuk po 80 mg. Nie mam tolerki wykurwionej w kosmos

Także liczę, że pierwsze 40 mg już zrobi mnie pięknie i starał się będę nie przekraczać dawki 80 mg. Jak tolerka urośnie już to pregaba i baklo wjezdzają bo słyszałem, że na oxy też szybko spada
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 63 / 0
Tak spada szybko ale tak jak to rozpisales to takie 3dniowe przerwy dużo nie dadzą A wręcz będziesz odluczal kazda godzinę zeby się naprac jak swinia .po tygodniu brania to już idzie skreta dostac chyba ze to pierwszy ciąg to jeszcze zjeby nie będzie po tak okazjonalnym braniu
  • 959 / 137 / 0
No ale to nie są przerwy, tylko ładowanie pregaby+baklo które skręta niwelują a i same w sobie dają mi zajebistą faze. Pierwszy dni na tym mixie są dla mnie fajniejsze od samego opio, niestety ich magia kończy się po paru dniach, także oo tych trzech dniach od nowa oxy

Nie jadłeś nigdy chyba takiego mixu skoro uważasz że będę odliczał godziny do oxy. Mix boski

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. Nepenthee
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 63 / 0
No nie jadlem takiego mixu bo nie widze w tym jakiegos wiekszego sensu ja to tak normalnie wolę jebnac speedbolla i o jakich skretach teraz mówimy bo taki po kodeinie to może zaleczysz to tym baklo z pregabe ale z oksy skretem będzie dużo trudniej nawet kodeina już nie będzie cieszyć po sesji z oksykodon .zycze ci jak najlepiej ale jeżeli dopiero zaczynasz zabawę z mocnymi opio to zobaczysz jak znikają pewne granice i cały plan pierdolnie.to zawsze konczy się tak samo .pozdrawiam
  • 1106 / 221 / 0
Wszystko przy braniu opio z czasem się skraca, to prawda że tolerka spada szybko, ale to też nie będzie trwać wiecznie. Nawet jak pobierzesz pół roku, może rok z takimi przerwami, to trzeba je będzie wydłużać, bo tydzień czy 2 to będzie nic. Mi po 3 latach znajomości z oxy, kończąc ostatnio na 450-500mg, po 3 tygodniach abstynencji i jeszcze substytucji dexem tolerancja spadła może o połowę, a rośnie z każdym dniem. Tak jak pisałem, zaczniesz od 40mg to po 3-4 razach będziesz musiał wziąć 80-100mg jeśli nie zrobisz przerwy tygodniowej. Może i niektórym wystarczy trochę mniej, ale nie widzę tego z 3 dniową przerwą.
  • 959 / 137 / 0
No nie jadlem takiego mixu bo nie widze w tym jakiegos wiekszego sensu ja to tak normalnie wolę jebnac speedbolla i o jakich skretach teraz mówimy bo taki po kodeinie to może zaleczysz to tym baklo z pregabe ale z oksy skretem będzie dużo trudniej nawet kodeina już nie będzie cieszyć po sesji z oksykodon .zycze ci jak najlepiej ale jeżeli dopiero zaczynasz zabawę z mocnymi opio to zobaczysz jak znikają pewne granice i cały plan pierdolnie.to zawsze konczy się tak samo .pozdrawiam
Hammerzeit jest zdania, że skręty po kodzie nie różnią się zbytnio od tych po oxy. Jak widzisz co organizm to inna reakcja

a miałbym jeszcze pytanie. Czy jak na przyklad będę nial tolerke na oxy 80 mg to wystarczy przyjąc 20 mg żeby zniwelować objawy psychiczne i zaleczyć skręta? Chodzi mi o to, że na przykład nie będę chciał robić ostrej fazy, tylko normalnie się czuć to czy takie 20 mg wystarczy

U mnie anhedonia i depresja (jej najbardziej się boje, nie tam bolu mięśni bo to chuj w to) po kodzie zaczyna się po jakiś 30h od ostatniej dawki, mam nadzieję że z oxy będzie podobnie. Chciałbym brać tylko jeden raz dziennie i wykorzystać tą fazę jak najlepiej do zrobienia formy na silce i poznaniu jakiejś fajnej dziewczyny (wiem, że to naiwne, ale chciałbym spróbować osiągnąć parę celów dzięki fazie na oxy) oraz umocnieniu moich obecnych przyjaźni i znajomości

Ja Tobie też życzę wszystkiego najlepszego :)

Dostałem pakę oxy za 1700 zł (80mg) to dobra cena prawda? Wysyłka ze sprawdzeniem zawartości i płatność za pobraniem więc chyba wydaje się być pewniak + clony i rolki dostałem za stówkę. Już nie mogę się doczekać, to już jutro. Będę zdawał relacje jak pierwsza faza :D
  • 648 / 63 / 0
Co do skretow to ja mam teraz tak ze po tramadolu to czuje się jeszcze gorzej jak biore na zjazdy jak wale oxy to takie 40mg to nawet źrenice w żaden sposób nie reagują ale psychicznie jest w miarę spokój na kilka godzin..Co do ceny to bywa różnie ja osobiście bym takiej kasy nie dał ale ja całe życie sempilem po lekarzach i to ja sprzedawalem takie oxy czy majke teraz kontakt z lekarzem się urwał ale z poradni paczke na R dostaje co miesiąc to 5zl tylko place
  • 959 / 137 / 0
14 czerwca 2020oxy77 pisze:
Co do skretow to ja mam teraz tak ze po tramadolu to czuje się jeszcze gorzej jak biore na zjazdy jak wale oxy to takie 40mg to nawet źrenice w żaden sposób nie reagują ale psychicznie jest w miarę spokój na kilka godzin..Co do ceny to bywa różnie ja osobiście bym takiej kasy nie dał ale ja całe życie sempilem po lekarzach i to ja sprzedawalem takie oxy czy majke teraz kontakt z lekarzem się urwał ale z poradni paczke na R dostaje co miesiąc to 5zl tylko place
Ludzie płacą nawet po 50 zł za tabsa oxy, więc to dobry biznes jak kontakty ktoś ma. Nawet po 3.5 koła za paczkę widziałem ceny , więc zdecydowałem się już na te 1700 taniej chyba nie idzie dostać na czarnym. U lekarza to już mega kontakt trzeba mieć bo to tylko recepty czerwone a z nich lekarze mogą się srogo tłumaczyć i mało kto chce ryzykować

Faza pewnie będzie warta (i nie warta za razem)
  • 1106 / 221 / 0
14 czerwca 2020Marcins96 pisze:
a miałbym jeszcze pytanie. Czy jak na przyklad będę nial tolerke na oxy 80 mg to wystarczy przyjąc 20 mg żeby zniwelować objawy psychiczne i zaleczyć skręta? Chodzi mi o to, że na przykład nie będę chciał robić ostrej fazy, tylko normalnie się czuć to czy takie 20 mg wystarczy

U mnie anhedonia i depresja (jej najbardziej się boje, nie tam bolu mięśni bo to chuj w to) po kodzie zaczyna się po jakiś 30h od ostatniej dawki, mam nadzieję że z oxy będzie podobnie.
Po oxy będzie dużo szybciej, uwierz. Też po kodeinie tyle trzymałem, po samym oxy już się budzę na lekkim skręcie, dlatego rzadko biore bez miksowania z czymś o dłuższym działaniu. 20mg może i zaleczy, ale na krótko. Lepiej ogarnąć sobie dhc czy buprę na czarną godzinę. Mówię ci, nie układaj sobie tego zbyt pięknie, bo to będzie trwało krótko, choć tego oczywiście ci nie życzę, ale to się zawsze kończy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.