Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 2 / 0
Tak tutaj wszystkie leki na receptę kosztują 7.60£ lecz jeśli za mało zarabiasz lub masz benefity to masz wszystkie za darmo. Z benzo jest problem pytałem lekarza nie każdy chce pisać mój GP jest luzak a i tak maksymalnie wpisze na 2 tyg. Ale za to opio pisze bez problemu zamawiam przez telefon reckie i na drugi dzień jest gotowa. Na początku pisał mi tramadol ale wolałem kode powiedziałem że trampek mnie zamóla i pisał czystą kode teraz pisze mi oxe 40 bo koda przestała działać.

Edit: 02 sty 2013, 17:47

Dzisiaj pierwszy dzień oxy iv i od razu się zakochałem :-P sprostowanie dla ziomka wyżej w UK nie płacisz za lek tylko za receptę nie ważne ile opakowań jest na recepcie i tak płacisz jedną cenę

Scalono - Dzielnicowy
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 6 / 0
tak samo w niemczech placi sei tylko za recke. 5 lub 10 euro jesli lek kosztuje wiecej niz 100 ojro. No oxy i.v jest zajebisty, teraz walnelem fenta i to ostatni z tych dostepnych opio ktorego nie bralem i nic nie przebija oxy i hydromorphonu....

ja mialem problemy z kasa chorych bo 80mg 100 tabs kosztuja tu ponad 1000 euro, niechcieli mi juz placic bo bralem 4 paki na miesiac i wyslylali mnie na detoks by mnie na cos innego przestawic plastry czy cos... wiec ciezko kupic mi samemu poza doplata kasy chorych, jestem pewien, ze w uk nie robia takich problemow... W polsce bylbym gotowy placic te 600zl za 60 tabsow 80mg raz na miesiac :P o wiele taniej

Tyle, ze tolerka pozniej tak skoczyla, ze bralem na strzala 250mg nawet zebym sie zgrzal a 80 starczalo na 3-4 godziny i juz mi sie humor walil i musialem dorzucac wiec takich ilosci nigdzie bym niedostal i z sianem nie wyrobil gdybym mial sam placic, chyba ze bylbym milionerem. Tak czy inaczej ciesze sie, ze wjebalem sie w oksy i musialem zapierdalac czasami po 5 lekarzach w tygodniu niz czekac 2 godziny na skrecie na dila ktory przynosi mi jakas nierobiaca here. Na tolerce mojej najwiekszej, kolega mi dal pol jakiegos kozaka bralna i 2 ciwary zajebalem w 15 min i posmeral mnie leciutko na 30 min.... bo jak 250mg mnie dopiero robilo, a oksy jest mniej wiecej mocy heroiny to polowa g hery musiala by byc 50% czystosci zeby mnie dobrze porobilo...
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2013 przez elroang, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 25 / / 0
Witam,
mam pytanko,
kolega sie zaoferowal,ze wysle mi z USA 40 tabletek Oksykodynu, twierdzi,ze w wrzuci normalnie do koperty i luz...to dobry pomysl? Moge miec klopoty przez taka przesylke?
  • 62 / 2 / 0
Z tym pięknym listem he he z USA powinno być ok ja osobiście zamawiam różne tapsy z USA i Chin ponieważ zajmuje się malutkim chandelkiem na siłowni co by się lepiej chłopakom ćwiczyło:-) paczki co prawda zamawiam do UK bo tu mieszkam ważna jest ilość.ja nigdy nie miałem problemów z tym że moje paczki były wysyłane kurierem miałem też podany nr paczki którą mogłem śledzić online gdzie się znajduje. Tak że 40 powinna być gitara
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 2 / 0
No tu w UK niestety nie mógł bym chodzić do kilku lekarzy na raz bo w ogólnym systemie NHS by doszli że wykupiłem wiele recept na raz w tej chwili jestem na zwolnieniu lekarskim to nie muszę płacić za receptę tak że luzik ale tych szkopòw to pojebało chyba 1000€za paczkę to by w UK zamieszki wybuchły he he. A mój lekarz tylko się pyta czy pomagają bo jak tak to pisze następną recke i jest git no i oczywiście ostrzega połykaj w całości tabletki nie krusz bo to są silne tabletki i skruszone mogą cię zabić hłe hłe a ja mu na to dobrze My friend będę pamiętał he he
  • 62 / 2 / 0
A co do heleny w UK to mam dostęp do zajebistej afgańskiej ale jakoś nie mogę się przekonać do walenia iv czegoś z ulicy choć paliłem ją kilka razy no i jest kozak l narazie zostanę przy swojej kochance oxsie eeech.
  • 1524 / 196 / 0
Oxykodon, z tabletek OxyContin parę razy testowałem, jest dostępne w Polsce, nawet jest refundacja. B. fajne opio, lepsze od majki, tak między majką a hercią.
  • 233 / 2 / 0
Tylko o majkę zdecydowanie łatwiej. Oxy na razie poza zasięgiem moim a szkoda...
  • 62 / 2 / 0
Nie wiem czy to jest odpowiedni dział ale przeszukałem cały dział o mixach i nie znalazłem takiego a chciałbym się podzielić spostrzeżeniami bowiem wyjebało mnie z butów nie źle eeech. A mianowicie skutecznie prowadzę już ciąg od ponad miesiąca na oxsie mieszałem już ją z kodą tak tylko raz żeby zobaczyć no i bez rewelacji było podobnie jak po samej oxsie czyli wyjebiście 8-). Lecz jednak dziś odjebałem miksiora z oxy i bardzo dobrej jakości fety dodam tylko że oxa podawana iv a feta po nochu jeśli kogoś będzie interesował bieg wydarzeń lub rodzaj fazy to mogę opisać bardziej szczegółowo jeżeli oczywiście nie wykituje do wieczora hehe. Ale jak narazie to mix dla mnie bardzo zacny dodam tylko że ogólnie nie stosuje amfetamin i temu podobnych siedzę bardziej w opiatach
  • 62 / 2 / 0
Nawet fajna Bania była z tego mixsa ale z perspektywy czasu patrząc sama oxy w ciągach lepsza tamten mix dobry jest raz na jakiś czas. Dziś bylem u lekarza no i niestety trochę mnie rozczarował a mianowicie wpisał mi recke na oxycontin 10 mg prolonged release mówiąc przy tym że popełnił błąd wpisując mi 40stkie od razu bo to jest silny lek i takie tam tabsy są białe z jednej strony 10 z drugiej oc ale uspokoił mnie mówiąc że to tylko na tydzień na próbę żebym mógł dostosować idealnie dawkę także dał mi 56 tab i powiedział że bym odrzucił jedną lub dwie na dobę jak nie będzie działać może to i lepiej dla mnie od dziś skończyłem z iv zgniotłem cztery tabsy i połknołem szału nie ma ale nie jest źle całkiem przyjemna delikatna faza. I teraz małe pytanko do speców lepiej brać doustnie czy po nochu bo iv odpada fajnie jest nie powiem ale rozsądek mi podpowiada że lżejsza faza a dłuższa będzie lepsza dla mnie ktoś może powiedzieć że najlepiej to jebnąć w cholere no ale aż tak mądry to ja nie jestem hehe zresztą i tak już powiedziałem że mojej kochanki oxy nie zostawię do końca życia i chuj. Pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.