Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1426 / 378 / 2
hej, jako iż FAQ - Oksykodon (OxyContin, Oxydolor) - FAQ było napisane w 2014r i od tego czasu pewnie wiele się zmieniło, otwieram wątek dyskusyjny nad zmianami w owym FAQ co dodać/usunąć/zmienić.
zapraszam do dyskusji :) zdrówka
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 8 / / 0
Jakie znacie sposoby naprawde dzialajace na wzmocnienie oksykodonu? Ja czesto krusze 2x tabletki 80tki i lykam pregabaline i chyba wzmacnia faze aktywizuje i daje euforie,po po xanach czy midasie (sniffowanym wraz z oxy w tym samym czasie) raczej nooduje.
2 kwestia umiecie zrobić lean z oxow?.daj ktos przepis
  • 3 / / 0
Tak, pregabalina podnosi fazę, ze względu na efekt przeciwbólowy i przeciwlękowy. Tylko najlepiej wziąć trochę wcześniej niż oxy - pregabalina zaczyna lekko działać w ciągu 30-60 min, natomiast szczytowy efekt osiągany jest po około 1,5-2h. ALE jeśli bierzesz niższe dawki pregaby to te efekty mogą wejść troszkę później.

Kolejnym znanym miksem jest połączenie opio + benzo, lecz NIE ZALECAM TEGO POŁĄCZENIA DLA OSÓB BEZ TOLERANCJI!!!!! To jest BARDZO WAŻNE! Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z opio (najlepiej, żebyś w ogóle nie zaczynał… proszę, przemyśl to dokładnie, nim weźmiesz. To wciąga mega szybko, niszczy, sprowadza do bycia wrakiem. Taaaa, wiem, jakiś random użytkownik jak ja, może sobie pisać takie pierdy, Ale może dzięki temu uda się jednak kogoś zawrócić sprzed próbowania opio.) to nie łącz tego z benzo. Delikatnie próbuj małych dawek opio. To bardzo niebezpieczny miks, z powodu wysokiego ryzyka depresji oddechowej.
PS, z pregabalina też można wyczarować depresję oddechową, jednak jest to niższa szansa.
Uważajcie na siebie, pozdrawiam.
  • 3 / / 0
wczorajMerx pisze:
hej, jako iż FAQ - Oksykodon (OxyContin, Oxydolor) - FAQ było napisane w 2014r i od tego czasu pewnie wiele się zmieniło, otwieram wątek dyskusyjny nad zmianami w owym FAQ co dodać/usunąć/zmienić.
zapraszam do dyskusji :) zdrówka
Dzień dobry, jeśli jest jakakolwiek dyskusja nieoficjalna nt oxy, mogę coś od siebie dorzucić. Jest obecny w moim życiu ponad 10 lat, jednak nie chciałabym pisać oficjalnie i publicznie swojej „wiedzy”, ponieważ niekoniecznie mogą to być informacje solidne i naukowe. Wolałabym aby zweryfikował je ktoś inny, przefiltrował je (jak ja tabletki hah).
Mam też za sobą nieciekawą próbę odstawienną, przy której z minuty na minutę mój stan się pogarszał, na tyle, aż ostatecznie musiano mnie wrzucić pod respirator na ponad 2 tygodnie. Chyba byłaby to dobra przestroga dla tych, którzy jeszcze mogą zawrócić z tej ścieżki.

Łączę pozdrowienia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.