Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / 6 / 0
Hej moi drodzy. Ja brałem z mietkiem wenlafaxine 150 mg i mianseryne 10 mg. Lekarka mówiła że to maksymalna dawka.
Czułem się dużo lepiej przy tym zestawie(jedyny antydepresant który działa na mnie bez skutków ubocznych, próbowałem prawie wszystkich.) Pomogło mi to wyzerować metadon i wtedy wszedłem na 225 wenli i 30 mirtazepiny. Zszedłem że 100 do 40 w ponad tydzień dobrze się czując. Od 40 zszedłem do zera od razu. Miałem czas na skręta, nie chciałem schodzić z 40 w dół bo raz już zszedłem do 5 i zacząłem znowu brać więcej. Także jak ktoś z was się źle czuje to nie powinien się obawiać, rozmawiałem z kilkoma lekarzami od uzależnień w Anglii i se Francji gdzie teraz mieszkam i mówili że nie ma problemu żeby łączyć metadon z SSRI czy wenla oby nie za dużo ;)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.