Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zdeblo, smołk ironizował =P

smoke elite pisze:
nie zalapalem ale nie, nie tlumacz kurwiu dojde do tego jak zaraz zapale i nad tym pomysle.

EDIT. jednak nie dojde nie moge wejsc w Twoj tok mysli. moze powinienes czytac ze zrozumieniem?

A w ile osób palicie? Bo jak w 3 to kumam ale jak jest większa ekipa to chyba można jakoś się zabawić mimo, że jedna osoba się wyłącza. Dajcie mu kredki i niech porysuje :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 474 / 10 / 0
krzywe fazy sa jak nie są proste :cool:
Maisssterrr qrwy
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
o, dzięki burek, no to już prosta sprawa z tymi krzywymi fazami :P

Kurwik, chyba żartujesz %-D

A jak jeden jest "poza światem", to dać Mu gitarę, kredki, niewidzialny hełm przez który nic nie słychać, czy coś podobnego :D i obserwować co z tym robi twórczego ^^

PS. aaa... no i jeszcze poinstruować że oko to nie jest dobre miejsce na kredkę, a gitara to nie topór Wikinga %-D
tak na wszelki wypadek.

i proste :D:D:D:D:D:D:D:D

ps. Kurwik, masz mejla
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
To przerąbane, bo majle nie działają. Wal na GG.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 920 / 162 / 0
zgadles jaralismy w 3 albo 4 jak jeszcze z nim palilismy:) raz mialem wkrete ze jeden z bakaczy sie utopil i chce nas utopic wszystkich. kurwa to byla bomba jedno z pierwszych grubszych palen i chlop mial zielona morde...
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
kazdy chyba mial jakas krzywa faze?! To zalezy od humoru, ja sadze ze ludzie ktorzy kochaja palic, nie maja krzywych faz bo gdy trzymaja juz trawe w rece i krusza ja to maja zajebisty humor, i jak tu zlapac zamule?!
Kiedy czasami pale, bo ktos mnie namawia albo sam sobie wkrecam ze musze, to lapie lekka paranoje.
Ale nigdy sie nie zamulam w ciszy, jara sie dla towarzystwa i w towarzystwie trzeba sie utrzymac. Kto po bace siedzi cicho niech znajdzie cos innego.
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
dlaczego niby? nigdy nie słuchałeś muzyki na słuchawkach po trawie? albo nie leżałeś w ciemnym pokoju? nie szedłeś przez las? trawa jest równie dobra do imprezy i towarzystwa, jak i samotności i milczenia. to dwa różne rodzaje fazy, a że ktoś nic nie mówi nie musi znaczyć, że się zawiesił, równie dobrze może być w swoim małym świecie i rozmyślać intensywnie. ja wiem, że tak się na imprezach nie robi, ale po co ktoś, komu sprawia to przyjemność miałby szukać czegoś innego?
szatan
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Popieram idn w 100%. Zioło nadaje się do każdej sytuacji i różnie można się po nim zachowywać. Palacze różnie spędzają swoje fazy i to jest piękne. Niekoniecznie trzeba cały czas się śmiać jak pojebany i gadac o pierdołach żeby zioło było dla ciebie :nuts:
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
Do Idn i Virus X

chyba sie nie zrozumielismy, ja faze w samotnosci kiedy lezy sie 2 h w pokoju i rozmysla nad najwiekszymi filozoficznymi pytaniami nie uwazam za krzywa. to jest cos pieknego. A teraz mam tak praktycznie zawsze. bo czesto zostaje zjarany sam. Krzywa faza to wtedy kiedy ktos nie chce z nikim rozmawiac, zlapal zly humor, paranoje czy strach.

trawa moze uczynic cie doroslejszym i bardziej zrozumialym swiata
  • 522 / 4 / 0
Ostatnio miałem i miewam Krzywe fazy. Jenda z nich to wyszedłem z ziomkami na zewnątrz i tak idziemy był wtedy mróz, to było w niedziele wielkanocną, mielismy zajebiste palenie, koleszka przywiózł z holandi, i tak sobie idziemy ,idziemy i nAGLE CZUJE JAK ROBI MI SIę ZIMNO PRZECHODZA MNIE TAKIE DRESZCZE że sie trzęse i czuje że zaraz pierdolne na glebe i tak będe leżał bezradnie wydawało mi się że serce bije mi bardzo wolno i momentami przestaje no poprostu się zdygałem ostro że to mój koniec (a choruje na serducho i się ostatnio mocno przejmuje) ledwo co w chate doszedłem ogolnie to mało pamietam z tej mojej drogi do domu.
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.