Po każdym temacie masz teraz takie objawy? Może dostałeś jakiś "syf"... ?
05 maja 2017begeznik pisze: Siema, od dluzszego czasu.mam cos takiego ze jak wezme cokolwiek mam taka dziwna pizde ze nie wiem.jak to opisac. Jak jaram trawe nawet malego buszka to nie moge oddychac, zle sie czuje itp. Wczesniej jaralem bardzo duzo walilem po 17 wiader, a teraz wezme buszka i mam bombe jakbym sie nacpal. A jak wale fete mata czy pixy to malo zapasci nie dostaje. Ktos wie o co chodzi?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Jeżeli macie możliwość to hodujcie własne. Różnica w jakości i ,,czystości" fazy jest kolosalna wg mnie. Dodatkowo, przy obecnych, zaporowych cenach za to gówno, własny krzak się po prostu opłaca i daje dużo lepsze efekty.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.