Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Moim zdaniem to bzdura że nie można się po MJ uczyć, ja to bombach cały kwiecień przeleciałem ;D i wszystko zaliczyłem. Ja też mam mature, spoźnioną troche i wcale sie nie ucze;D
Uwaga! Użytkownik WdychaczDymu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Upośledza, kurwa, nie wylacza.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 3 / 0
Mój kumpel raz tak się nauczył fizyki, że nauczycielka zaczęła go podejrzewać o doping. A więc zgadza się, zależy od osobnika. Ja np. też nie am problemów z nauką po paleniu.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 1052 / 77 / 0
Ja kocham sie uczyc po bace, trzeba tylko uwazac, zeby nic innego nie zaczelo sie nagle wydawac fajniejsze. Kocham sie wkrecac np w rozkminy ekonomiczne, socjologie, czy jakas historie najnowsza. Pamiec krotkotrwala nie ma tu nic do gadania - nauka jest procesem przenoszenia informacji do pamieci dlugotrwalej, a na ta baka napewno nie wplywa negatywnie.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
tylko ze musi przejsc przez krótkotrwałą
i potem wychodzą sklerozy
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 608 / 9 / 0
zioloziolo pisze:
nauka jest procesem przenoszenia informacji do pamieci dlugotrwalej, a na ta baka napewno nie wplywa negatywnie.
wpływa
http://hyperreal.info/agquarx/jak_marih ... rza_pamiec
  • 59 / 1 / 0
Uposledzenie pamieci krotkotrwalej po MJ jest na stale czy minie jak za jakis czas np. przestaniemy popalac.?
  • 1052 / 77 / 0
Zieleń pisze:
zioloziolo pisze:
nauka jest procesem przenoszenia informacji do pamieci dlugotrwalej, a na ta baka napewno nie wplywa negatywnie.
wpływa
http]

No ok, zwracam honor, po prostu przez 8 lat palenia nie zauwazylem u siebie jakichkolwiek zmian na niekorzysc. Jestem empirysta
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Logu »
Ja pale od 3 lat ia ma problemy z pamięcią np.biorę mleko z lodówki naleje odstawi do szafy nie zorientuje się ze to zrobiłem pytam się starszej co na obiad :p mówi mi i przychodzę po chwili i pytam się znów o to samo itp.
Uwaga! Użytkownik Logu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
kurwaa.. kazdy co pali ma jakies tam problemy z pamięcią i chuj z tym! są przeciez przypomnienia w komie, żółte karteczki itd xD i troche sie skupić na tym co sie robi a nie tylko o tej trawie myślicie a potem mleko w łazience schowane a ręcznik w lodówce !! xD
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.