Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
jak tyram dobrze osadzona fifke to nieraz gonie krople ktora tak ladnie scieka i nieraz jak sie zagapie to wleci mi troche osadu do pyska %-D
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 271 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: bogor »
Krotko i na temat

Chcecie sie bardziej skuc mala iloscia to kaszlcie majac w sobie bucha. Kaszel poszerza naczynia krwionosne w
plucach i w ten sposob wiecej THC dostaje sie do krwioobiegu -> do mozgu.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
Co ze stara szlachetna metoda:
1° na lyzke
2° dodac masla
3° przysmazyc na palniku
4° wrzucic tlustosc do jogurtu
5° wrzucic jogurt w siebie.

boski sposob na zarzadzanie malymi ilosciema.
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2007 przez dew, łącznie zmieniany 1 raz.
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
saddsasadzy?
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
dew pisze:
Co ze stara szlachetna metoda:
1° na lyzke
2° dodac masla
3° przysmazyc na palniku
4° wrzucic tlustosc do jogurtu
5° wrzucic jogurt w siebie.

boski sposob na zarzadzanie malymi ilosciema.
nie wydaje mi się aby poczuł cokolwiek, wypróbowane ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
niby dlaczego nie? jak dobry staf, to lufa potrafi zagiąć, a palenie nie jest najekonomiczniejszym sposobem, bo nie całe thc wchodzi...
chyba że haczyk jest w sprawie podania (wdychanie - przechodzenie przez płuca / spożywanie - przez żołądek)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
laktoza chyba dziala jak katalizator, bo wchodzi i sieka przyzwoicie. dlugosc fazy standardowa.
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ale macie problemy . Mnie to jeden duzy buch tak upierdla , że mam dość potem . :-D Ale to zasługa tego , że rzadko palę .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 97 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lechu44 »
Ja tez tak ostatnio miałem.Miałem tylko dupke i spaliłem ją w Tychach w glebinach lasu wziołem ostrą chmure trzymałem az sie wykrzstusiłem wstałem i ledwo wyszłem z tego lasu a było juz ostro ciemno, zanim doszłem do bloku to mnie pusciło.(Blok był jakies 10 km odemmnie a ja z buta:):)
Uwaga! Użytkownik Lechu44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 10 / 0
Albo 10, to sie dopiero upieeeeeeerdolicie %-D
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.