ODPOWIEDZ
  • 74 / / 0
cichosza pisze:
zasypiam w środkach komunikacji, czasem nawet na stojąco...
Ile ja bym dał za taką nienarzucającą się chęć do snu.. :-D
Polecam słuchawki + głośna muzyka
Barba crescit, caput nescit
  • 50 / 1 / 0
Tomcze pisze:
cichosza pisze:
zasypiam w środkach komunikacji, czasem nawet na stojąco...
Ile ja bym dał za taką nienarzucającą się chęć do snu.. :-D
Polecam słuchawki + głośna muzyka
Muzyka tylko pogorszą sprawę! :p i uwierz mi nie ma czego zazdrościć, na dłuższa metę to jest męczące i wkurzające zwłaszcza jak gdzieś jedziesz pociągiem czy PKS i przegapisz stacje co zdarzyło mi sie wielokrotnie..... -.-
  • 625 / 28 / 0
potrzebuję 10 godzin snu na codzień żeby się wyspać
a jak mnie nic nie budzi to moge spac i po 12-14 godzin dzień po dniu
świat jest źle zrobiny, wszyscy powinni więcej spać, wtedy potrzeby ludzi zmniejszyłyby się proporcjonalnie do skrócenia czasu pracy, i wszystkim żyło by się lepiej
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 3854 / 316 / 0
Najlepiej się czuję, kiedy prześpię 8-9 godzin. Kiedyś lubiłem spać w chuj, po naście godzin, ale po przebudzeniu czułem się strasznie zajebany mułem, więc trzeba było ukrócić ten proceder.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 1 / 0
Jak najwięcej. :P
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 266 / 44 / 0
Średnio pewnie z jakieś 5-6 godzin wyjdzie. Dwukrotnie dłużej niż wtedy, kiedy ćpałem. Przedział 4-8 zapewnia mi optymalne funkcjonowanie*, choć z reguły lepiej się czuję, jak nie dośpię, niż jak śpię dłużej.

*Niby jest progres energetyczny, ale przewlekłe zmęczenie i tak wciąż daje o sobie znać, pomimo zwiększania czasu snu, półrocznej absty i, jak się okazuje, zdrowej tarczycy. Pewnie w bani coś nie styka.
Uwaga! Użytkownik 94x9jg5zxB8L nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / / 0
W ciągu dnia robię drzemkę 15-25 min.
http://www.rozwojowiec.pl/1276/energetyczny_dopalacz/
Uwaga! Użytkownik pride95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Średnio osiem godzin, po maratonach 12+.
  • 35 / / 0
Wszystko zależy od zegara biologicznego. Czasem wystarczy 6 godzin, a czasem 10 godzin + drzemka to mało.

Oczywiście na wszystko składają się wysiłek, odżywianie, stres itd.
  • 189 / 9 / 0
Fenetylamina pisze:
Ile wam potrzeba snu, żeby być wyspanym?
Poza bardzo rzadkimi przypadkami - od ~3 do ~15 godzin.
Fenetylamina pisze:
Jaka jest, waszym zdaniem, minimalna liczba godzin potrzebna, aby człowiek się wyspał?
Mniej, niż jedna.
Fenetylamina pisze:
Jaka jest, również waszym zdaniem, absolutnie minimalna liczba godzin snu?
~0
Fenetylamina pisze:
Ja wmieszam się w tłum.
I tak Cię widzę, Wally.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.