ODPOWIEDZ
  • 4807 / 269 / 0
Gdybyś był non stop w ciągu padłbyś w okolicach 2012 :*) Ale tak serio, jesteś na bank przećpany, w to chyba nikt nie wątpi, a teraz zacząłeś się katować podjarany nowym doznaniem. To nie może wyglądać dobrze, po prostu kurwa nie może.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 397 / 32 / 7
Zgienty pisze:
Człowieku, ja ćwiczyłem mefa już w 2010. To kot mnie zajebie? Przestań.
nie jeden mówił podobnie uwierz, oczywiscie nie ma reguły :)

uwierze na słowo ze klepie lepiej, swoje spróbowałem, przerobiłem a teraz pora przypomnieć sobie trzezwy swiat :)

Powodzenia w każdym razie.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 98 / 48 / 0
Niektórzy mają dość osobliwe podejście do tematu. Np:"Ja ćpałem tyle,że inni wymiękali,a mnie nic"lub:"Skoro nie rozłożyło mnie do tej pory,to się nic nie stanie"itp.

Wszystko co w siebie człowiek wtłoczy,zwącha,wchłonie etc,zostawia ślad w organizmie i prędzej czy później konsekwencje nastąpią.Rozwalcie pomalutku wszystkie swoje "podroby" i choć teraz nie boli,to jak kiedyś w końcu zaboli,to tak,że się już niejeden z Was z łóżka nie podniesie.
Z leśną gwardią kompociarzy też tak było-grzali jak popierdoleni.Jeden "zdrowszy" od drugiego,a finał był taki,że większość przenosiła się na drugą stronę tęczy ze wpisem w akcie zgonu-ogólna niewydolność organizmu.
Oczywiście,Wy kompotu nie grzejecie,ale dla Waszych organizmów to właściwe żadna różnica.
Uwaga! Użytkownik fado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5845 / 1212 / 43
To co powiecie na kompot z metkatem i mefem w jednej pompce >? Smakołyki.

Ale bez offtopu mi tutaj. Zdjęcia mają być. Nie tylko pokłutych tępymi igłami ramion, ale również osób "czystych", z widocznymi żyłami.
Ja się cieszę, że "gorączka igieł" mi już przechodzi. No wakacje to były straszne. Mam nadzieję, że nie wrócę do tego. Pierdolone stymulanty i kannabinoidy. Nie życzę nikomu takich stanów. Ale nie żałuję ani dnia..
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 67 / 8 / 0
Niedaleka przyszłość... Upalne lato, roznegliżowani ludzie i Ty zapierdalający w koszuli z długim rękawem, ukrywający ścieżki zdrowia. Skąd ja to znam ?
Uwaga! Użytkownik ZawałMurowany nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3486 / 739 / 9
Myślałem o takim rękawie sportowym jaki często mają koszykarze. Albo uciąć jeden rękaw od longsleeva i chuj. Zawsze to jakiś plus do termoregulacji. W obu przypadkach co najmniej dziwne. Albo pojebka i normalnie wyskoczyć z tym że pewnie degradacja społeczna murowana a do tego można i po ryju dostać szybko. Ciekawostka: w kryminale nie biorą do grypsu ludzi którzy dawali po kablach. Nie wiem czy tyczy się to tylko hery czy chodzi o sam fakt.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 98 / 48 / 0
Zgienty,jak już musisz,to pomyśl o innych miejscach na iniekcje,a tę rąsie to sobie wylecz.Na zdjęciu wygląda,żeś z tych grubokościstych i masz trochę masy,więc żeby znaleźć jakieś inne żyły(ki),najpierw trochę poćwicz,pobiegaj,a potem wejdź do ciepłej wody i wtedy się pooglądaj.
Żeby była jasność-i tak prędzej czy później zmasakrujesz sobie kanały,narobisz zakażeń,blizn,strupów i niczego przed nikim już nie ukryjesz,a ślady te zostaną z Tobą przez dłuuuugie lata.Nawet jak już nie będziesz grzał,co w Twoim przypadku nie nastąpi zbyt szybko.
Uwaga! Użytkownik fado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3486 / 739 / 9
Tak na serio to myślę o wenflonie. Założenie go jest dość proste ale nie na zapadniętych żyłach. Pasuje faktycznie zrobić chwile przerwy a potem pyk wenflonik i chuj dam 3 zł ale przynajmniej nie będę się później wstydził iść na basen itp.
  • 5845 / 1212 / 43
Sens założenia wenflonu jest wtedy, gdy jesteśmy wjebani, i walimy cały czas.
Na jednodniowe posiedzenie, nie widzę takiej potrzeby. Po prostu wprawę trzeba mieć.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3486 / 739 / 9
U mnie jednodniowe posiedzenie to 4 paki kota. Można się dorobić już małej ścieżki.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.